Wij zijn op zoek naar een (kandidaat) makelaar


Zoek je een uitdaging in een professionele, goed geoliede organisatie, waar je alle kans krijgt om te scoren voor je cliënten? Een positieve en transparante omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, met volop ruimte om te groeien? Bij een organisatie die jouw talenten goed honoreert? Dan ben je bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars aan het juiste adres!

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars 
Wij zijn sinds 1990 actief in de regio Duin- en Bollenstreek, tussen Haarlem en Den Haag en zijn specialisten in wonen in elk marktsegment. Van kleine appartementen tot riante villa's en landhuizen. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM, de Garantiemakelaar en Qualis. Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars heeft vanaf het prille begin de koers op kwaliteit gezet en wij bieden onze opdrachtgevers de zekerheid van ervaring, kennis en kwaliteit. 

Werkzaamheden 
Als makelaar heb je een belangrijke spilfunctie. Je behartigt de belangen van onze cliënten en zorgt ervoor dat ze zich bij ons snel thuis voelen. Ook onderhoud je op actieve wijze contact met woningzoekers en verkopers en begeleid je hen bij de aankoop en verkoop van hun huis. 

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het creëren van een prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer. 

Wij vragen: 
* een sterke, hartelijke persoonlijkheid 
* je bent actief, energiek, representatief en integer 
* je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden 
* geen "nine to five" mentaliteit 
* HBO werk- en denkniveau 
* ingeschreven in het RMT dan wel KRMT-register 

Wij bieden: 
Een marktconform salaris in overeenstemming met de functie. Een inspirerende, open en gemoedelijke werkomgeving. Een baan waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en uitstekende carrièrekansen voor dynamische en ondernemende mensen. 

Solliciteren:
Als de functie je aanspreekt en je meent aan de functie-eisen te voldoen, stuur dan je sollicitatie inclusief curriculum vitae en pasfoto naar: mvanderwagt@wilbrinkvandervlugt.nl vóór 19 maart a.s.

 


Maandag 5 maart 2018