Financieel advies. Daarom VIP Adviesgroep

Als woningmakelaars ervaren wij dagelijks dat het verkrijgen van een hypotheek voor kopers een noodzakelijk kwaad is. De materie wordt als ingewikkeld ervaren maar als de keuzemogelijkheden helder zijn en u wordt op uw persoonlijke situatie geadviseerd, wordt het pas echt interessant. Niet onbelangrijk, want de hypotheek die u nu afsluit heeft effect op de komende 30 jaar van uw leven. Daarom adviseren wij Vip Adviesgroep voor onafhankelijk en deskundig financieel advies.

VIP Adviesgroep

VIP Adviesgroep onderscheidt zich om in een persoonlijke relatie met de klant tot weloverwogen advies te komen. De adviseurs begeleiden zowel particulieren als ondernemers in advies voor hypotheken en verzekeringen. "Ondernemers vinden het vaak prettig om direct met iemand in contact te komen voor advies. De spoeling van aanbieders op adviesgebied wordt echter dunner. Bankkantoren verdwijnen steeds meer om ons heen en bieden dit nauwelijks meer aan. Er verandert tegelijkertijd veel in de wetgeving. Zeker in de regelgeving van hypotheken zijn er steeds strengere richtlijnen. We hebben als bedrijf het label Hypokeur, wat het mogelijk maakt samen te werken met bijna alle banken en zo te zoeken naar de beste voorwaarden. Ondernemers zijn gebaat bij die ene specifieke oplossing voor hun bedrijf. Elk bedrijf is weer anders. Wij zijn er voor ‘Deskundig advies en goede begeleiding' dat adviesgesprek op maat. Onze deuren staan altijd open om te sparren. Zelfs in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar voor eventuele spoedzaken.

Maak rechtstreeks een afspraak

Paul Planjer informeert u graag vrijblijvend verder over hun werkwijze. Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u hen bereiken op telefoonnummer 071-3040014, of via de e-mail op info@vipadviesgroep.nl

Of ga direct naar de site www.vipadviesgroep.nl voor meer informatie of om direct een afspraak aan te vragen. U kunt altijd op korte termijn terecht.