Nieuwbouw. Daarom Wilbrink

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars wordt regelmatig betrokken bij de verkoop van nieuwbouw en bouwkavels in de regio Duin- & Bollenstreek. Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw of in een vrije bouwkavel? Schrijf u dan in bij ons kantoor, wij zullen u benaderen zodra er een project is dat voor u interessant kan zijn.

Goed voorbereid

Het voordeel voor u van het inschrijven bij ons kantoor is eenvoudig: het is gratis, het is vrijblijvend en als u daadwerkelijk een nieuwbouwwoning gaat kopen, is het prettig hierbij goed begeleid te worden. Zoals u kunt lezen op onze website werken wij anders dan andere makelaarskantoren en dit geldt ook voor de verkoop van nieuwbouwprojecten. We maken veel tijd voor u om met u te visualiseren hoe de woning er uit komt te zien, hoe de leefomgeving zal zijn en hoe het traject van koop-/aannemingsovereenkomst, bouw en oplevering er uit gaat zien. Juist bij nieuwbouw is goede begeleiding heel belangrijk.

Schrijf nu in

Schrijf u nu in, dan wij brengen u op de hoogte zodra wij een project in verkoop hebben dat bij u past! Volg ons op Facebook en Twitter voor ons laatste nieuws.