Taxatie. Daarom Wilbrink

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) werkt Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars uitsluitend met beëdigde makelaars en taxateurs die in het bezit zijn van de RMT-titel (Register Makelaar Taxateur) en die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de stichting VastgoedCert. Wij zijn tevens aangesloten bij het NWWI.

Zorgvuldige taxatie

Als lid van de NVM, VastgoedCert en NWWI, worden onze taxatierapporten door alle banken en instellingen geaccepteerd. Wij hechten veel waarde aan het zorgvuldig taxeren van woningen, aangezien ze de basis vormen voor het verkrijgen van geldleningen. Onze taxaties omvatten onder andere de technische staat van de woning, indeling, verkoopbaarheid, omgevingsfactoren, vergelijking ten opzichte van de markt, vergelijking ten opzichte van verkochte woningen en bestemmingsplannen. Al die facetten samen leiden tot de betrouwbare waardevaststelling van de woning.

Diverse terreinen

Wij verrichten onder meer taxaties ten behoeve van:

- Financiering
- Aankoopbeslissing
- Verkoopbeslissing
- Boedelscheiding
- Herbouwwaarde
- WOZ waarde

NWWI

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is goedgekeurd. Wij leveren binnen enkele werkdagen een goed en door NWWI gevalideerd rapport. Voor meer informatie, lees verder

Maak een afspraak

Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze taxatie en certificering. U kunt de NWWI taxatie ook zelf rechtstreeks aanvragen via de website www.nwwi.nl.