Update 17 januari 2022
Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. We begrijpen dat u vragen heeft over de impact op onze dienstverlening. Voorop gesteld leven wij de richtlijnen van de experts (zoals RIVM, overheid, NVM) strikt na en gaat gezondheid boven alles. Ons kantoor is open en u kunt ons bereiken zoals u dat gewend bent op 0252-419049 of via info@wilbrinkvandervlugt.nl

Heeft u interesse in een woning en wilt u graag bezichtigen? Uiteraard volgen we hierbij strikt de richtlijnen van het RIVM: we houden voldoende afstand tot elkaar, zo min mogelijk mensen tegelijk in de woning en de makelaar is de enige die zaken aanraakt in de woning. In situaties waar de 1,5 meter afstand niet mogelijk is zullen wij u vragen een mondkapje te dragen. Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Dan maken we graag een nieuwe afspraak met u. 

Een kennismaking of intake plannen wij natuurlijk graag met u in. We komen daarvoor ook graag bij u thuis, maar nemen vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM en de overheid strikt in acht. Zo schudden wij geen handen en zullen we gepaste afstand houden. Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Dan maken we graag een nieuwe afspraak met u. Vindt u het zelf geen prettig idee dat we op bezoek komen? Bel dan om te overleggen. Wellicht kunnen we samen al veel zaken telefonisch bespreken.

Zowel op kantoor, als bij bezichtigingen of een afspraak bij u thuis nemen we vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM en de overheid strikt in acht. Zo schudden wij geen handen, zullen we gepaste afstand houden en dragen we zorg voor goede handhygiëne.