Sancta Maria St. Vincentius parkapp. 41 0 ong

2204 CA ,  Noordwijk

€ 870.000 V.O.N.

Terug

Verkocht

Onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Living area 151 m2
Inhoud 500 m3
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2021
Indeling
Kamers 4 rooms (3 slaapkamers)
Badkamers 2 badkamers
Woonlagen 1 woonlagen
Energie
Energielabel A
Isolatie Volledig geïsoleerd

Omschrijving

Sancta Maria, Noordwijk Parkappartement St. Vincentius bouwnummer 41

In het hart van Landgoed Sancta Maria, te midden van de prachtige natuur op de tweede verdieping van het fraaie appartementencomplex St. Vincentius gelegen ligt dit mooie appartement van maar liefst 151m²!

Stelt u zich eens voor dat u hier straks woont. Dan heeft u het getroffen. Want laten we eerlijk zijn, er zijn maar weinig appartementen die zo’n fenomenaal uitzicht bieden. Dankzij de volledig uit glas opgetrokken pui geniet u in elke ruimte van wonen op zo’n unieke locatie, midden in het groen.

De woonoppervlakte van dit appartement is 151m² . Bouwjaar 2021, hoekbalkon 29m² inhoud, 500m3.

Het balkon loopt in een hoek om de living met open keuken. Hierdoor hoeft u nooit een zonnestraal te missen, en kunt u op een warme dag ook een plekje in de schaduw opzoeken.
Om u de meest luxe leefomgeving te bieden is de master bedroom voorzien van een eigen badkamer. Verder heeft het appartement nog twee (slaap)kamers en een tweede badkamer. Naast het luxe en hoogwaardige afwerkingsniveau is ook aan de praktische zaken gedacht in de vorm van separate kast- en wasruimte.

De indeling is puur ter inspiratie. Voor maatgeving en indeling verwijzen we u graag naar de verkooptekeningen. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk om tot een optimale indeling te komen.

Door de ingetogen kleurstelling en kleinschalige opzet, met niet meer dan 4 woonlagen en in totaal 11 appartementen, gaat het complex mooi op in de omringende natuur.

Heeft u interesse in dit fraaie appartement dan nodigen wij u graag uit om u in te schrijven via de website van landgoed- sanctamaria.nl om daar uw eigen persoonlijke (mijn-eigen-huis) account aan te maken.


Koopsom € 870.000 v.o.n.

Interested?

Heeft u interesse in een soortgelijke woning of wilt u zelf uw woning verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

* At least your email address or phone number is required