Haarlemmerstraatweg 22

2343 LB ,  Oegstgeest

€ 1.270.000 V.O.N.

Terug

Onder optie

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Living area 235 m2
Perceeloppervlakte 877 m2
Inhoud 895 m3
Bouw
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Indeling
Kamers 6 rooms (4 slaapkamers)
Badkamers 2 badkamers, 2 aparte toiletten
Woonlagen 3 woonlagen
Energie
Energielabel A_PPP
Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
Warm water Elektrische boiler eigendom, Aardwarmte

Omschrijving

Eilandvilla Haarlemmerstraatweg 22, bouwnr. 2

Deze prachtige villa gelegen aan de Haarlemmerstraatweg is uniek te noemen. De woning is bijna klaar voor oplevering, reeds uitgevoerd op hoog niveau en nog naar eigen smaak af te werken. De woning heeft het energiezuinige energielabel A+++ en is voorzien van een grond-water warmtepomp en zonnepanelen. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een grote tuin en een royale garage is dit een zeer riante villa.

Direct nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag. Dichtbij de Kagerplassen en ook de kust is op slechts 15 minuten bereikbaar.

Bouwjaar 2024; Wonen ca. 235m2 ; Perceel ca. 750m2; Geïsoleerde berging ca. 30m2;

Aan de Haarlemmerstraatweg zijn 2 fraaie villa’s gebouwd op een soort eilandje met een eigen ontsluiting op de Haarlemmerstraatweg. De kenmerkende verschillen tussen de 2 woningen zit hem in de architectuur, kapvorm en kleurstelling/gevelbeeld.

De villa bouwnr. 2 heeft een inhoud van ca. 895m3 en een woonoppervlakte van ca. 235m2. De kavel oppervlakte bedraagt ca. 750m2 (eigen grond en water). Een villa met allure in eigentijdse kleurstelling en materialisatie uitgevoerd!

Standaard worden de woningen op niveau uitgevoerd. We noemen onder andere de hardhouten kozijnen en ramen HR+++ beglazing, zinken hemelwaterafvoeren, vloerverwarming én topkoeling door de gehele woning. Ook worden de hardhouten binnendeurkozijnen van luxe opdekdeuren voorzien. Buitenom is de bestrating en beschoeiing reeds verzorgd. De allure wordt onderstreept door de riante vertrekken, 2 badkamers en 3 toiletten. De keuken kunt u naar eigen smaak zelf aanbrengen.

Goed om te weten:
- De woning heeft een energieprestatie coëfficiënt van 0,0!
- De oplevering kan plaatsvinden vanaf 2 maanden na overdracht;
- De prijs is vrij op naam.

Wordt dit uw villa? Bel ons voor het maken van een afspraak. Makelaar Brigitte Wilbrink leidt u graag rond door de woning.

Interested?

Ask your question here or propose your preferred date for a viewing appointment

* At least your email address or phone number is required