Faljeril 2

2361 ND ,  Warmond

€ 395.000 V.O.N.

Back

Characteristics

Surface and volume
Living area 50 m2
Lot size 50 m2
Volume 92 m3
Build
Type Vrijstaande woning
Manufacturing year 1966
Layout
Rooms 4 rooms (3 slaapkamers)
Bathrooms 1 badkamers, 1 aparte toiletten
Residential floors 2 woonlagen
Energie
Isolation Dubbel glas
Heating Allesbrander

Description

Woonark in de Kagerplassen!

Woonark ‘Bruine Beer’ is gelegen aan eiland Faljeril nabij Kaag eiland. Stel je voor; Je eigen plekje midden in het watersportgebied van de Kagerplassen en een zonnige tuin op het eiland. Met het eigen bootje vaar je van de dijk of van Kaageiland in enkele minuten naar de ark. Vele vormen van watersport zijn binnen handbereik op deze idyllische plek.

Afmeting van de ark ca. 5 x 10m, bouwjaar 1966, recreatief gebruik.

De woonark heeft een gezellige woonkamer met potkachel en openslaande deuren naar een klein terras. De open keuken heeft een gezellige eetbar. De ark telt 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Bovendien is de ark onderkelderd wat veel bergruimte biedt.

In het naastgelegen haventje is er aanlegmogelijkheid voor een sloep van ca. 7 meter en ook aan de aanlegsteiger is er plaats voor een boot.

De ark wordt te koop aangeboden en voor de ligplaats van de ark, de tuin en de aanlegmogelijk in het haventje is een jaarlijkse huur verschuldigd.

De ark is uniek en rustig gelegen, aan de oostkant van eiland Faljeril, waar plaats is voor maar 3 arken. Bovendien is er een sfeervolle tuin met terras op het eiland.
Laat deze unieke kans niet voorbij gaan om eigenaar te worden van deze ark en te kunnen genieten van natuur en watersport terwijl je kunt onthaasten van het drukke leven van alle dag.


Makelaar Frits Wilbrink nodigt u van harte uit voor een bezichtiging.
Met elkaar maken wij het waar(d).

Interested?

Ask your question here or propose your preferred date for a viewing appointment

* At least your email address or phone number is required