Back to New Build

Sold

Nieuwbouwproject

Abeelenpark

Noordwijkerhout
Still 0 kavel available

Project Abeelenpark

Wil je landelijk vrijstaand wonen, centraal in de Randstad en op een unieke locatie?

Dit is je kans. Abeelenpark te Noordwijkerhout! Bouw naar eigen smaak je eigen exclusieve droomhuis aan de Herenweg in Noordwijkerhout op een kavel van minimaal 500 en maximaal 880m². Vanaf € 259.726,- vrij op naam kun je jouw droomhuis verwezenlijken op eigen grond.

Zie je het al voor je?

Jouw droomhuis met een prachtig uitzicht over Golfbaan Tespelduyn.Je hebt het naar eigen inzicht gebouwd. Het bevindt zich op een beschermd gelegen wooneiland in een bijzonder park, gelegen naast de Golfbaan Tespelduyn aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Ontdek het kleinschalige Abeelenpark, te midden van groen en waterpartijen, dat ruimte biedt aan maximaal dertig vrijstaande woningen.

Vrijstaand bouwen

Abeelenpark heeft een bestemmings-en beeldkwaliteitsplan dat niet veel beperkingen oplegt. De ruime kavels zijn bedoeld voor vrijstaande architectuur en mensen met ideeën. Altijd al die openslaande deuren naar een overdekt terras willen hebben? Of die kingsize openhaard, ruime inloopgarderobekast, wijnkelder, werkkamer of uw eigen wellness ruimte? Je bepaalt zelf hoe je huis eruit ziet en hoe je het indeelt.

Voel je vrij, voel je thuis

Abeelenpark heeft een uniek en bijna tegenstrijdig karakter. Aan de ene kant voel je de vrijheid van je eigen huis in een landelijke omgeving. Tegelijkertijd woon je midden in de Duin-en Bollenstreek beschermd op één van de twee wooneilanden; kleinschalig, veilig en vertrouwd.


Indien je vragen hebt en/of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Planning

Still 0 kavel available
Project phase
Verkoop gestart

Available properties