Back to New Build

Sold

Nieuwbouwproject

Sancta Maria, Sancta Villa's

Noordwijk
Still 0 objecten available

Project Sancta Maria, Sancta Villa's

Sancta Villa, Pauluslaan (bouwnummer 1)

Stap binnen in de wereld van luxe in deze exclusieve villa op het Landgoed Sancta Maria.
Een select aantal exclusieve villa’s vormt het antwoord op de woonwensen van kopers die willen genieten van het ultieme vrije wonen op Landgoed Sancta Maria
en het ontwerp- en afbouwtraject niet in eigen beheer willen uitvoeren.

De tweede Sancta Villa is gebouwd op kavel 1. We u graag kennismaken met een wereld van ongekend luxe wonen op deze bijzondere locatie.
Speciaal voor Landgoed Sancta Maria maakte Ziggurat architecten het ontwerp voor deze villa.
De architectuurstijl laat zich het beste omschrijven als landelijk chic. Ramen met roedes worden gesierd door luiken en het dakvlak wordt onderbroken met drie dakkappellen.
Bouwjaar 2018, woonoppervlakte 253m², inhoud 1074m³, garage 31m², veranda 51m², perceeloppervlakte 2168m².

Sancta Villa, Liduinalaan (bouwnummer 2)

Deze prachtige Sancta Villa's, ontworpen door architectenbureau Van Manen uit Noordwijk, wordt gebouwd op het 100 jaar oude Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Een groene en bosrijke woonomgeving die met volledige aandacht voor het behoud van de cultuurhistorische identiteit wordt herontwikkeld tot een prachtige woongebied. Monumentale paviljoens worden in ere hersteld, het oude groen is gebleven en verrijkt met jonge beplanting. Een unieke ervaring. Kies voor wonen op absoluut topniveau.

Op het landgoed is volop ruimte en keuze voor het bouwen van uw droomhuis op een vrije kavel in een boomrijke omgeving, met uitzicht over de bollenvelden en op de duinrand, in een tuinomgeving of in uw eigen natuurgebied. Wilt u vrij en riant wonen, maar heeft u niet de tijd het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren, dan is deze exclusieve Sancta Villa iets voor u.

Met een woonoppervlakte van 300 m² en een zeer riante kavel van 1.912 m² woont u hier in alle rust en krijgt u de ruimte om te genieten van luxe wonen. Op uw manier in uw stijl. Thuiskomen en ontspannen. De villa heeft een garage en een royale oprit voor meerdere auto’s.

Zoals u mag verwachten van een villa in het topsegment, is het afwerkingsniveau bijzonder hoog. Van hardhouten trappen tot comfortabele vloerverwarming, plafonds voorzien van pleisterwerk en sausklare wanden. Slechts een samenvatting die volgt met een belofte: dit is echt mooi én luxe.

Planning

Still 0 objecten available

Available properties