Het coronavirus heeft impact op ons allemaal. We begrijpen dat u ook vragen heeft over de impact op onze dienstverlening en de woningmarkt. Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen. Voorop gesteld leven wij de richtlijnen van de experts (zoals RIVM, overheid, NVM) strikt na en gaat gezondheid boven alles.

Veelgestelde vragen

Wij zijn via de normale wegen nog steeds goed bereikbaar. Hoewel we onze gezamenlijke aanwezigheid op het kantoor minimaliseren, zijn er altijd collega’s aanwezig op het kantoor waar zij u indien gewenst kunnen ontvangen. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM (geen handen schudden, gepaste afstand).

Heeft u interesse in een woning en wilt u graag bezichtigen? Bezichtigingen gaan in principe door als ook de opdrachtgevers daar achter staan. Uiteraard volgen we hierbij strikt de richtlijnen van het RIVM: voldoende afstand tot elkaar, zo min mogelijk mensen tegelijk in de woning en de makelaar is de enige die zaken aanraakt in de woning. Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Dan maken we graag een nieuwe afspraak met u. Heeft u wel interesse, maar voelt u zich niet prettig bij het bezoeken van een woning, bel ons dan om te overleggen. Digitaal hebben we veel mogelijkheden om u toch een zo'n goed mogelijk beeld van de woning te geven en ook op afstand kunnen we mogelijk al veel van uw vragen beantwoorden.

Een kennismaking of intake plannen wij natuurlijk graag met u in. We komen daarvoor ook graag bij u thuis, maar nemen vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM en de overheid strikt in acht. Zo schudden wij geen handen en zullen we gepaste afstand houden. Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Dan maken we graag een nieuwe afspraak met u. Vind u het zelf geen prettig idee dat we op bezoek komen? Bel dan om te overleggen. Wellicht kunnen we samen al veel zaken telefonisch bespreken.

We krijgen veel vragen over de invloed van het corona virus op de woningmarkt. Wat is wijsheid? Nu kopen of verkopen? Afwachten of doorzetten? Wat is de invloed op de huizenprijzen en hypotheekrentes? Kortom: er is veel onzekerheid en dat begrijpen we. Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en juist nu zal advies afhangen van uw specifieke situatie en de doelgroep en prijsklasse van uw woning. Wij staan voor u klaar om u hierin te ondersteunen en samen de beste strategie te bepalen die bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact op met onze makelaars voor een persoonlijk advies.

Ons kantoor is geopend en wij zijn goed bereikbaar zoals u van ons gewent bent. Wij volgen daarbij strikt de richtlijnen die worden afgegeven. We wassen regelmatig onze handen, houden gepaste afstand met collega’s en klanten en ons kantoor wordt regelmatig gereinigd. Wij minimaliseren onze gezamenlijke aanwezigheid op kantoor door zoveel als mogelijk thuis te werken. Bij aanwezigheid op kantoor werkt een ieder met gepaste afstand van elkaar. Het spreekt voor zich dat collega’s met (milde) klachten thuis blijven.

Alle afspraken die wij hebben met klanten worden op de dag zelf nagebeld zodat we elkaar ervan verzekeren dat als er iemand is met (milde) klachten wij samen kunnen besluiten de afspraak verzetten.

Wenst u nadere toelichting op onze werkwijze en de genomen maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze collega’s en klanten te waarborgen, kunt u contact opnemen met ons kantoor: tel. 0252-419049 of info@wilbrinkvandervlugt.nl.