Terug naar Nieuwbouw

Nieuwbouwproject

Leeweg 21, Landgoed Oud Leeuwenhorst

Noordwijkerhout
Nog 2 woningen beschikbaar

Project Leeweg 21, Landgoed Oud Leeuwenhorst

Wonen op een Landgoed, wij bieden u deze unieke kans!

“Klein Leeuwenhorst” is een landgoed dat uit circa 20 hectare bos bestaat en is gelegen tussen de Gooweg en de Leidsevaart op de grens Noordwijk en Noordwijkerhout. De structuur van het Landgoed bestaat uit bossen, natuur en fraaie vergezichten en loopt over in het daaraan grenzende bos van het Zuid-Hollands Landschap.

Op dit fraaie Landgoed wordt een zogenaamde buitenplaats gerealiseerd waarop 2 huizen zullen worden gebouwd, deze woningen zijn zeer geschikt als 3-generatiehuis of kangeroewoning.
Dit deel van het Landgoed krijgt de naam Landgoed “Oud Leeuwenhorst”.

- een Koetshuis VERKOCHT
- een Kapschuur VERKOCHT
- een Hoofdhuis, bestaande uit 2 Herenhuizen TE KOOP

Landgoed waardig entree
Via een monumentale poort rijdt u over een beboste oprijlaan richting Landgoed Oud Leeuwenhorst welke een totale oppervlakte heeft van 6.000m². De oprijlaan komt uit op een prachtig binnenplein. Aan de rechterkant van dit plein ligt een Koetshuis en aan de linkerkant ligt een Kapschuur. Recht voor u ligt het Hoofdhuis, welke is verdeeld in twee volwaardige Herenhuizen.

Het Hoofdhuis
De twee-onder-één-kap Herenhuizen liggen op een perceel grond van 1.000m², hebben elk een gebruiksoppervlakte van 182m² en een inhoud van circa 775m³. Dit hoofdhuis wordt van hoge kwaliteit, gasloos en duurzaam gebouwd. Uiteraard zijn er nog volop mogelijkheden om samen met de architect de indeling aan te passen.

Architectuur
De drie gebouwen zijn door Livingstone ontworpen in landelijke stijl met aandacht voor de cultuurhistorische identiteit. De architectuur is klassiek te noemen, passend bij het landgoed. Het geheel krijgt een licht statig karakter en heeft een uitnodigend accent. De zijden naar het landelijke gebied behoudt een open uitstraling. De erfgrenzen met het landelijk gebied dienen vormgegeven te worden als zachte, natuurlijke erfgrenzen. Door de grote bestede aandacht voor detail is het geheel “rijk” gedetailleerd. De huizen worden zeer comfortabel, duurzaam en natuurlijk gasloos.

Natuur, vrijheid en privacy: midden in de Randstad!
De buitenplaats en de voortuinen van de woningen worden voor u aangelegd met het tuinplan van Landschapsarchitect Hans Geerlings. Hierdoor worden de gebouwen via beplanting met elkaar verbonden, zichtlijnen worden bepaald en onderlinge privacy wordt gewaarborgd. Met twee medebewoners op deze prachtige locatie blijft uw rust en uw privacy gegarandeerd!

Planning

Nog 2 woningen beschikbaar
Start verkoop
2022-11-01
Start bouw
2024-03-01