Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is op zoek naar een

Personal Assistant

Functie omschrijving

Wil jij de nieuwe fulltime rechterhand van onze directeur worden?! Voor ons toonaangevende kantoor zijn wij per direct op zoek naar een full time Personal Assistant, die zal samen werken met onze directeur. In deze rol ondersteun je onze directeur bij de dagelijkse werkzaamheden en behartig je de belangen van onze cliënten.

In deze functie krijg je te maken met alle facetten welke komen kijken bij in-verkoop-name van een woning tot aan de levering bij de notaris. Denk hierbij aan het “opnemen” van een woning en het schrijven van pakkende commerciële teksten, cliënten te woord staan bij de voorbereidingen tot verkoop en diverse taken uitvoeren onder leiding van onze directeur. Kortom: een zeer gevarieerde functie.

Dit betekent dat je regelmatig mee op afspraak gaat.

Het team waar je deel uitmaakt bestaat uit 4 makelaars en 6 commerciële binnendienstmedewerkers. Er heerst een open, gemoedelijke en hechte sfeer binnen ons kantoor.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega

  • Sterke kenmerken zijn: je bent assertief, energiek, representatief, collegiaal en integer;
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt een hartelijke persoonlijkheid;
  • Hebt interesse in de makelaardij;
  • Schrijft makkelijk commerciële teksten;
  • Kan goed overweg met Microsoft Office;
  • Hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Eigen initiatief.

Wie wij zijn

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is al jarenlang de betrouwbare partner in wonen: professioneel, persoonlijk en met hart voor het belang van onze cliënten. Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in elk marktsegment.

Wij zijn actief binnen de driehoek Haarlem, Wassenaar en Alphen a/d Rijn, met nadruk op de Duin- en Bollenstreek. In deze populaire Randstedelijke regio vinden veel kopers bij ons een groot aanbod.

Wij werken samen met diverse organisaties. Zo zijn wij NVM-lid, Garantie Makelaar, lid van Qualis en Baerz & Co.

Wat wij bieden

Naast een hecht team dat voor elkaar klaar staat, bieden wij een marktconform salaris met bij passende secundaire voorwaarden en een veelzijdige functie binnen een mooi vakgebied.

Interesse?

Wij ontvangen graag, voor 5 december 2018, jouw CV onder begeleiding van een pakkende motivatie brief. Deze kan je sturen naar: mvanderwagt@wilbrinkvandervlugt.nl. Voor vragen met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Miranda van der Wagt van ons kantoor op telefoonnummer: 0252 419 049.