Leeweg 21 2 (Bouwnr. 2)

2211 XZ ,  Noordwijkerhout

€ 995.000 V.O.N.

Terug

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 181 m2
Inhoud 760 m3
Bouw
Type Twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2024
Indeling
Badkamers 2 badkamers, 1 aparte toiletten
Woonlagen 3 woonlagen
Energie
Isolatie Volledig geisoleerd
Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water Elektrische boiler eigendom

Omschrijving

Wonen op een Landgoed, wij bieden u deze unieke kans!

Op dit fraaie landgoed “Oud Leeuwenhorst” maken wij uw droom waar.

Deze twee-onder-één kap villa’s worden nieuw gebouwd op dit landgoed. De villa's zijn landgoed waardig te noemen en zullen voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Beide woningen liggen op een perceel grond van 1.000m² en hebben een gebruiksoppervlakte van 181m² en een inhoud van circa 760m³.

De oprijlaan opkomend zullen er op dit deel van het landgoed van totaal 6.000m² twee 2-onder-1 kap villa’s en een vrijstaand landhuis met bijgebouw worden gerealiseerd. Met twee medebewoners van deze prachtige locatie blijft uw rust en uw privacy gegarandeerd!

De drie wooneenheden zijn zo vormgegeven dat er een aangenaam binnenplein ontstaat. De architectuur is klassiek te noemen, passend bij het landgoed. Het geheel krijgt een licht statig karakter en heeft een uitnodigend accent. De zijden naar het landelijke gebied behoudt een open uitstraling. De erfgrenzen met het landelijk gebied dienen vormgegeven te worden als zachte, natuurlijke erfgrenzen. Door de grote bestede aandacht voor detail is het geheel “rijk” gedetailleerd.

Elke kavel wordt uitgegeven op basis van een “recht van opstal”. De jaarlijkse vergoeding voor dit recht, de zogenaamde “retributie” bedraagt € 11.700,-- per kavel per jaar. De duur van dit opstalrecht bedraagt 50 jaar. Deze retributie is overigens fiscaal aftrekbaar.

De beide twee-onder-één kap villa’s worden van een hoge kwaliteit, gasloos en duurzaam gebouwd. Natuurlijk zijn er nog volop mogelijkheden om samen met de architect de indeling aan te passen.

Interesse?

Stel hier uw vraag of geef uw voorkeursdata aan voor een bezichtigingsafspraak.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in