Sancta Maria Parkkavel 3 0 ong

2204 CA ,  Noordwijk

€ 650.000 V.O.N.

Terug

Onder optie

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2.162 m2
Bouw
Type Bouwkavel
Indeling
Energie

Omschrijving

Parkkavels op Sancta Maria

Houdt u van een parkachtige ambiance? Dan is dit ruim opgezette parkkavel iets voor u. Langs het ‘central park’ op Landgoed Sancta Maria treft u kavel 3.
Uw eigen oprijlaan ligt aan de statige laan die langs het park krult. Het kavel wordt begrensd door rijk groen en heeft zijn tuin aan een watergang, wat het gevoel van vrij wonen versterkt.

Wonen op landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. De afgelopen jaren is het historisch landgoed volledig herontwikkeld tot een prachtig woongebied, met respect voor de rijke historie.
Het landgoed kent bijzondere plekken en bijzondere verhalen. Deze zijn volop terug te vinden in het bos, de flora en fauna, het landschap en de karakteristieke historische gebouwen.

U woont hier op een van de mooiste plekken van het land met de duinen en het strand heel dichtbij. Maar dat niet alleen, via de provinciale weg bent u ook zo in Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam
en de luchthaven Schiphol. Overigens hoeft u nooit ver weg voor de dagelijkse boodschappen of voor culinair genot. De dorpscentra van zowel Noordwijk als Noordwijkerhout zijn om de hoek en hebben een
uitstekend aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Ook bieden beide gemeenten een grote keuze aan basisscholen. Verder zijn er in de regio diverse internationale scholen te vinden zoals de British School in
Voorschoten en The Americain School of The Hague in Wassenaar.

Stelt u zich eens voor hoe u de schitterende, groene leefomgeving van het landgoed tot een verlengstuk van uw huis maakt. Op uw veranda geniet u van de zomeravond en de volledig glazen serre siert uw villa.
En wat dacht u van een eigen ‘buitenhuisje’? Laat uw fantasie de vrije loop. Op dit royale kavel van meer dan 2000 m2 zijn de bebouwingsmogelijkheden eindeloos.

Uw smaak, uw levensstijl en uw gezinssamenstelling bepalen uiteindelijk wat voor soort huis hier komt te staan. Wordt het übermodern of gaat u voor prachtig traditioneel?

Wij laten u volledig vrij in het ontwerp. Zelf een huis ontwerpen. Al uw wensen en dromen in één huis gevat. Wat een voorrecht. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als u de ruimte krijgt zoals op dit landgoed.
Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed en onze Sales Gallery.
Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen.

Interesse?

Stel hier uw vraag of geef uw voorkeursdata aan voor een bezichtigingsafspraak.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in