Vogelskamp 1

2361 NC ,  Warmond

€ 2.950.000 K.K.

Back

Characteristics

Surface and volume
Living area 135 m2
Lot size 3.401 m2
Volume 421 m3
Build
Type Vrijstaande woning
Manufacturing year 1900
Layout
Rooms 4 rooms (3 slaapkamers)
Bathrooms 1 badkamers, 1 aparte toiletten
Residential floors 2 woonlagen
Energie
Energielabel F
Heating Cv ketel, Open haard, Houtkachel
Hot water Cv ketel

Description

Wie droomt er niet van een privé-eiland, een oase van rust midden in de Randstad? Welkom bij "Vogelskamp". Gelegen te midden van de Kagerplassen, is dit privé-eiland een paradijs voor watersportliefhebbers. Met een perceeloppervlakte van 3.401m2 biedt dit eiland voldoende ruimte om te wonen, te recreëren en thuis te werken in alle rust.

Bouwjaar 1900, Woonoppervlakte 135m2, inhoud 421m3, perceel 3.401m2

Op het eiland staan nu een karakteristieke vrijstaande boerderij uit 1900 en vier kleine vrijstaande (verhuurde) woningen.

Met maar liefst zeven aanlegsteigers aan de oevers, is dit eiland ideaal gepositioneerd om te genieten van de Kagerplassen. Vanuit Kaageiland worden gas, water, elektra, kabel en riolering aangeleverd, waardoor je van alle moderne gemakken voorzien bent.

Het weelderige groen aan de randen van het eiland zorgt voor optimale privacy en in het hart van het eiland ligt een groot, open gazon, waar je kunt genieten van de zon. Vanaf het naastgelegen Kaageiland is er een eigen veerpontje naar het privé-eiland. Het geheel geeft je een gevoel van exclusiviteit.

Tegenover “Vogelskamp”, op het Kaageiland, ligt een privé-parkeerterrein met zes parkeerplaatsen en de oprit A44 ligt op slechts 2,5 kilometer afstand, waardoor Leiden, Den Haag, Schiphol en Amsterdam snel bereikbaar zijn.

De rijke geschiedenis van "Vogelskamp" gaat terug tot 1525. Het was onderdeel van het grondgebied van de adellijke Abdij van Rijnsburg. Volgens de Leidse historicus W. Bijleveld was er anno 1643 op “de Vogelscamp” zelfs een buitenverblijf van Prins Willem gevestigd. Later werd het eiland bewoond door boeren, waarbij het vee per praam werd vervoerd. Tegenwoordig heeft het eiland uitsluitend een woonbestemming.

Grijp deze unieke kans om je dromen waar te maken op je eigen romantische privé-eiland, waar rust, watersport, natuur en historie samenkomen in perfecte harmonie met moderne voorzieningen en bereikbaarheid.


Makelaar Frits Wilbrink nodigt u van harte uit voor een bezichtiging.
Met elkaar maken wij het waar(d).

Interested?

Ask your question here or propose your preferred date for a viewing appointment

* At least your email address or phone number is required