Verkoop

Onze diensten
Interesse? Neem direct contact op

U wilt uw huis verkopen

En natuurlijk wilt u de beste verkoopkansen. Een woning verkopen is bovendien een emotioneel en groot besluit. De persoonlijke klik met de makelaar als ook zijn kennis van de markt en van uw buurt zijn van groot belang. Op een deskundige en persoonlijke manier leiden wij u door alle zaken die komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Recent verkocht

Kennis van de markt

Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in elk marktsegment.

Actief in de gehele regio

In onze populaire randstedelijke regio hebben veel kopers een groot zoekgebied. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen dat alle verkoopkansen worden benut. 

Optimale presentatie

We verzorgen een uitgebreide woningpresentatie incl. professionele fotografie, film, plattegronden, 360º foto’s en bouwkundige keuring.

Overweegt u uw woning te verkopen?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend verkoopgesprek.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in

Stap voor stap verkopen

1

Afspraken maken

Allereerst brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens maken we duidelijke afspraken en nemen we het verkooptraject stap voor stap met u door. Persoonlijk en transparant. 

2

Bepalen van de verkoopprijs

Wij nemen uw woning en de omgeving grondig onder de loep. Denk aan: de kadastrale gegevens, het bestemmingsplan, mogelijke gemeentelijke bepalingen, het energielabel en de BouwTechnokeuring. Tezamen met ons waardeoordeel komen we in overleg tot de vraagprijs voor uw woning en bespreken we de beste verkoopstrategie. 

3

Presentatie & marketing

Een professionele woningpresentatie en het benaderen van de juiste doelgroep mag niet ontbreken. Een uitgebreide, kopersgerichte brochure, bouwkundige keuring, een verkoopstyling advies en professionele fotografie behoren tot onze totaalaanpak. 

4

Bezichtiging & onderhandelen

Wij zijn altijd aanwezig bij bezichtigingen van uw woning en houden u op de hoogte van de reacties. U ontvangt van ons onmiddellijk bericht als een bod wordt uitgebracht, compleet met een advies over de volgende stap. Met hart voor uw belang en een rationele benadering in de onderhandelingen zorgen we voor het beste resultaat. 

5

Overdracht na verkoop

Wanneer de onderhandelingen met succes zijn afgerond, verzorgen wij een correcte en vlotte afhandeling. We borgen dat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen.