Verkoop

Onze diensten

Je wilt je huis verkopen

En natuurlijk wil je de beste verkoopkansen. Een woning verkopen is bovendien een emotioneel en groot besluit. De persoonlijke klik met de makelaar als ook zijn kennis van de markt en van de buurt zijn van groot belang. Op een deskundige en persoonlijke manier leiden wij je door alle zaken die komen kijken bij de verkoop van je woning. 

Recent verkocht
Interesse? Neem direct contact op

Onze opdrachtgevers aan het woord...

9,3

"We vonden de voorbereiding waar Pim mee kwam zeer professioneel, de communicatie liep soepel, de whatsapp groep welke is aangemaakt, maakt de communicatie erg makkelijk. Zelfs als we 's avonds appte werd er gereageerd, we hebben de samenwerking met Pim & Danielle als zeer prettig ervaren."

Grevelingstraat 91, Lisse

9,8

"Rick Broekhof kwam vanaf het eerste contact prettig, betrouwbaar, accuraat en deskundig over. Luisterde goed en reageerde to the point. Wij wisten precies waar we aan toe waren. De contacten met zijn secretaresse Wendy hebben wij als zeer prettig ervaren. Het geheel maakte een zeer professionele indruk."

10,0

"Super begeleiding en communicatie met een perfect resultaat tot gevolg. De perfecte balans tussen professionaliteit en persoonlijk contact maakte voor ons een groot verschil en was een genoegen. Jullie zijn top-klasse en dat is aan alles te merken."

Wij helpen je graag!

Kennis van de markt

Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn al 31 jaar actief in elk marktsegment.

Actief in de gehele regio

In onze populaire randstedelijke regio hebben veel kopers een groot zoekgebied. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen dat alle verkoopkansen worden benut.

Jouw eigen verkoopteam

Wij werken in verkoopteams van één of twee makelaars en een commercieel binnendienst medewerker. Zo heb je altijd twee vaste aanspreekpunten en staat er altijd iemand voor je klaar.

De eerste 15 sec tellen

Kopers willen zien welke mogelijkheden de woning biedt. Wij verzorgen verkoopstyling, professionele fotografie, 360° foto’s, video en plattegronden. 

Zichtbaarheid

Voor iedere woning maken we een compleet marketingplan en zetten we alle on- en offline mogelijkheden in passend bij de doelgroep van jouw woning. 

Het beste verkoopresultaat

Met hart voor jouw belang en kennis van zaken zorgen wij voor het beste resultaat in de onderhandelingen. 

Onafhankelijke bouwkundige keuring

Op basis van een onafhankelijke bouwkundige keuring informeren wij jouw potentiële koper(s) over de staat en het te verwachten onderhoud van de woning. Dat geeft vertrouwen. 

Service na de verkoop

Na de verkoop zorgen wij dat de inspectie, oplevering, notariële levering en juridische afhandeling goed verlopen. 

Overweegt u uw woning te verkopen?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend verkoopgesprek.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in