Verkoop

Onze diensten

U wilt uw huis verkopen

En natuurlijk wilt u de beste verkoopkansen. Een woning verkopen is bovendien een emotioneel en groot besluit. De persoonlijke klik met de makelaar als ook zijn kennis van de markt en van uw buurt zijn van groot belang. Op een deskundige en persoonlijke manier leiden wij u door alle zaken die komen kijken bij de verkoop van uw woning. 

Recent verkocht
Interesse? Neem direct contact op

Wij helpen u graag!

Kennis van de markt

Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn al 31 jaar actief in elk marktsegment.

Actief in de gehele regio

In onze populaire randstedelijke regio hebben veel kopers een groot zoekgebied. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen dat alle verkoopkansen worden benut.

Uw eigen verkoopteam

Wij werken in verkoopteams van één of twee makelaars en een commercieel binnendienst medewerker. Zo heeft u twee vaste aanspreekpunten en staat er altijd iemand voor u klaar.

De eerste 15 sec tellen

Kopers willen zien welke mogelijkheden de woning biedt. Wij verzorgen verkoopstyling, professionele fotografie, 360° foto’s, video en plattegronden. 

Zichtbaarheid

Voor iedere woning maken we een compleet marketingplan en zetten we alle on- en offline mogelijkheden in passend bij de doelgroep van uw woning. 

Het beste verkoopresultaat

Met hart voor uw belang en kennis van zaken zorgen wij voor het beste resultaat in de onderhandelingen. 

Onafhankelijke bouwkundige keuring

Op basis van een onafhankelijke bouwkundige keuring informeren wij uw potentiële koper(s) over de staat en het te verwachten onderhoud van de woning. Dat geeft vertrouwen. 

Service na de verkoop

Na de verkoop zorgen wij dat de inspectie, oplevering, notariële levering en juridische afhandeling goed verlopen. 

Overweegt u uw woning te verkopen?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend verkoopgesprek.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in