Nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning verloopt heel anders dan de koop van een bestaande woning. U koopt het van tekening dus daar komt wel wat verbeelding bij kijken. Met onze persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat u een goed beeld krijgt van de uiteindelijke woning en de omgeving. Bekijk hieronder ons aanbod in nieuwbouw woningen en kavels.

Home

Abeelenpark

Noordwijkerhout

€ 259.726 - € 479.160

Wil je landelijk vrijstaand wonen, centraal in de Randstad en op een unieke locatie?

Dit is je kans. Abeelenpark te Noordwijkerhout! Bouw naar eigen smaak je eigen exclusieve droomhuis aan de Herenweg in Noordwijkerhout op een kavel van minimaal 500 en maximaal 880m². Vanaf € 259.726,- vrij op naam kun je jouw droomhuis verwezenlijken op eigen grond.

Zie je het al voor je?

Jouw droomhuis met een prachtig uitzicht over Golfbaan Tespelduyn.Je hebt het naar eigen inzicht gebouwd. Het bevindt zich op een beschermd gelegen wooneiland in een bijzonder park, gelegen naast de Golfbaan Tespelduyn aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Ontdek het kleinschalige Abeelenpark, te midden van groen en waterpartijen, dat ruimte biedt aan maximaal dertig vrijstaande woningen.

Vrijstaand bouwen

Abeelenpark heeft een bestemmings-en beeldkwaliteitsplan dat niet veel beperkingen oplegt. De ruime kavels zijn bedoeld voor vrijstaande architectuur en mensen met ideeën. Altijd al die openslaande deuren naar een overdekt terras willen hebben? Of die kingsize openhaard, ruime inloopgarderobekast, wijnkelder, werkkamer of uw eigen wellness ruimte? Je bepaalt zelf hoe je huis eruit ziet en hoe je het indeelt.

Voel je vrij, voel je thuis

Abeelenpark heeft een uniek en bijna tegenstrijdig karakter. Aan de ene kant voel je de vrijheid van je eigen huis in een landelijke omgeving. Tegelijkertijd woon je midden in de Duin-en Bollenstreek beschermd op één van de twee wooneilanden; kleinschalig, veilig en vertrouwd.


Indien je vragen hebt en/of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Sancta Maria, Herenhuizen

Noordwijk

€ 375.000 - € 895.000

Schitterend wonen op uw eigen landgoed

BREDE LANEN, SIERLIJKE OUDE BOMEN, PRACHTIGE HISTORISCHE GEBOUWEN EN EEN FRAAI AANGELEGDE PARKZONE.

Ontdek Sancta Maria.

Landgoed Sancta Maria is zonder twijfel een van de mooiste locaties van de Duin- en Bollenstreek. Hier geniet u elke dag weer van alles wat de omgeving te bieden heeft. Sancta Maria ligt namelijk op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout met het strand en de zee op fietsafstand.

Vroeger was hier een zorginstelling gevestigd in een groene oase van rust. Deze locatie wordt nu herontwikkeld tot een wel heel bijzonder woongebied met ongekende allure. Gelukkig zijn de gebouwen met cultuurhistorische betekenis goed bewaard gebleven. De rijke bomenvariatie op het landgoed heeft samen met de historische gebouwen gediend als inspiratiebron voor het stedenbouwkundig plan waarin ruimte is gemaakt voor een zeer gevarieerd en exclusief woningaanbod. In het hart van het landgoed vindt u het Hoofdgebouw (paviljoen Sturmia) en de kapel met daaromheen de paviljoens Paulus, Bernadette, Liduina, Anna en Theresia. In ieder paviljoen komen imposante herenhuizen. De buitengevels worden volledig gerenoveerd. Binnen heeft u het voor het zeggen om uw woondroom te realiseren.

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Losserweide

Nieuwe Wetering

€ 325.000 - € 850.000

LOSSERWEIDE - VRIJ BOUWEN OP 5 RUIME KAVELS!

Wonen zoals wonen bedoeld is, voor u!

In Nieuwe Wetering krijgt u de kans om te wonen zoals wonen bedoeld is, voor u persoonlijk. Hier ontwerpt en bouwt u uw eigen villa op een riante kavel.

Het plangebied ligt aan de rand van het dorp en omvat 5 kavels van respectievelijk 1.932m², 1.954m², 2.050m², 2.122m² en 5.328m² groot. De woningen worden voor autoverkeer ontsloten via een woonpad dat tijdens de bouw aangelegd wordt.

Binnen het bestemmingsplan is het toegestaan om te wonen, een bedrijf aan huis te voeren en bijgebouwen te plaatsen. U beslist zelf over het uiterlijk van de woning, de architectuurstijl, het te gebruiken materiaal, de indeling en verhoudingen in de woning en uiteraard ook over de architect en de aannemer met wie u samen wilt werken.

Voor bouwkavel 1 is inmiddels een compleet bouwplan gemaakt:

* Onder architectuur (VRP Architecten) gebouwd
* Traditionele bouw, aannemer Johlex Bouw
* Zeer ruime kavel met vele mogelijkheden
* Zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen naar Den Haag, Amsterdam en Schiphol
* Inpandige garage en bergruimte
* Optimaal geïsoleerd
* 1932m² eigen grond
* Inhoud circa 1000m³

Voor de tekeningen en de technische omschrijving, neem contact met ons op!

De kavels worden verkocht volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt".

Heeft u een kavel op het oog of behoefte aan meer achtergrondinformatie? Wat uw vraag ook is, Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars helpt u graag verder!

Sancta Maria, Sancta Villa's

Noordwijk

€ 1.599.000 - € 1.599.000

Deze prachtige Sancta Villa, ontworpen door architectenbureau Van Manen uit Noordwijk, wordt gebouwd op het 100 jaar oude Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Een groene en bosrijke woonomgeving die met volledige aandacht voor het behoud van de cultuurhistorische identiteit wordt herontwikkeld tot een prachtige woongebied. Monumentale paviljoens worden in ere hersteld, het oude groen is gebleven en verrijkt met jonge beplanting. Een unieke ervaring. Kies voor wonen op absoluut topniveau.

Op het landgoed is volop ruimte en keuze voor het bouwen van uw droomhuis op een vrije kavel in een boomrijke omgeving, met uitzicht over de bollenvelden en op de duinrand, in een tuinomgeving of in uw eigen natuurgebied. Wilt u vrij en riant wonen, maar heeft u niet de tijd het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren, dan is deze exclusieve Sancta Villa iets voor u.

Met een woonoppervlakte van 300 m² en een zeer riante kavel van 1.912 m² woont u hier in alle rust en krijgt u de ruimte om te genieten van luxe wonen. Op uw manier in uw stijl. Thuiskomen en ontspannen. De villa heeft een garage en een royale oprit voor meerdere auto’s.

Deze modelvilla op het landgoed is grotendeels ingericht en als volgt ingedeeld:

Begane grond

De royale entreehal met garderobe, toilet en trapopgang geeft via de dubbele openslaande deuren toegang tot de leefkeuken en living. De royale leefkeuken - direct verbonden met de eetkamer - is voorzien van een eigentijds keukenblok en uiteraard kwaliteit inbouwapparatuur. De praktische bijkeuken is ook van buitenaf bereikbaar. Door de diverse openslaande deuren heeft u overal waar u bent, verbinding met buiten. Ook de gecombineerde haard (binnen en buiten) maakt dit gevoel compleet. De grote living heeft een prachtige erker en door middel van openslaande deuren zijn het terras en de veranda bereikbaar. Hier geniet u tot in de late uurtjes van de ondergaande avondzon en de fluitende vogels. De vloer is voorzien van warm eiken en voor uw comfort is er ook aan domotica gedacht. Zo is de villa voorzien van de slimme Nest rookmelder, is er een alarmsysteem aanwezig en via een Ipad is werkelijk alles in de villa simpel te bedienen.

1e Etage

Echt luxe leven doet u in een Sancta Villa. Dat ervaart u elke dag weer, ook op de slaapverdiepingen. Vanaf de schitterende lichte overloop komt u in de 3 slaapkamers (15, 17 en 19 m²) en de zeer riante badkamer. De grootste slaapkamer is de master bedroom. Deze ruimte heeft niet alleen een eigen ‘’walk-in closet’ en badkamer, ook loopt u vanuit uw eigen ‘hotelsuite’ zo het balkon op via de openslaande deuren.

2e Etage

Op de 2e verdieping treft u nog eens 2 slaapkamers (11 en 18 m²) en een 3e badkamer. Ideaal als slaapverdieping voor de kinderen. Iedereen zijn eigen plek, terwijl je toch samenleeft in dit fijne huis. Ook is er op de 2e verdieping een technische ruimte waar u een wasmachine en droger kwijt kunt. De schuine kap van de Sancta Villa geeft deze verdieping heel veel sfeer.

Het uitermate luxe afwerkingsniveau

Zoals u mag verwachten van een villa in het topsegment, is het afwerkingsniveau bijzonder hoog. Van hardhouten trappen tot comfortabele vloerverwarming, plafonds voorzien van pleisterwerk en sausklare wanden. Slechts een samenvatting die volgt met een belofte: dit is echt mooi én luxe.

Sancta Maria, Parkappartementen

Noordwijk

€ 500.000 - € 819.000

In het hart van Landgoed Sancta Maria, te midden van de prachtige natuur met oude bomen en historische gebouwen, verrijzen drie luxe appartementengebouwen: St. Jeroen, St. Eugene en St. Vincentius. Elk woongebouw bestaat uit elf appartementen, waarvan twee penthouses. De woongebouwen liggen verspreid in de parkzone. Op dit moment is de verkoop gestart van gebouw St Jeroen en gebouw St Eugene. Woongebouw St. Vincentius komt in een later stadium in de verkoop.

Door de ingetogen kleurstelling en kleinschalige opgezet, met niet meer dan vier woonlagen, gaan de gebouwen mooi op in de omringende natuur en zijn ze in harmonie met de oude paviljoens en de kapel. Van de voorname hoofdentree tot en met de entrees van de appartementen, alles is bijzonder mooi afgewerkt.

Elk appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Alle ruimten zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. Daarbij is de luxe keuken voorzien van een variatie aan inbouwapparatuur. Uiteraard bent u nog volledig vrij om het sanitair en de keuken qua indeling en stijl aan te laten sluiten bij uw woonwensen.
De verdiepingshoge raampartijen laten veel daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur, waar soms zomaar hertjes of andere ‘wilde’ dieren voorbij lopen. Een groot deel van het jaar is het heerlijk toeven op uw royale terras.

Er zijn vijf appartementtypen: A, B, C, D en E. De woonoppervlakten van de drie- en vierkamerappartementen variëren van circa 115 tot 170 m². Alle appartementen hebben royale buitenruimten. Onder het gebouw heeft elk appartement een berging en twee privéparkeerplaatsen.

• Wonen in de parkzone van Landgoed Sancta Maria
• Ruime terrassen met panoramisch uitzicht
• Luxe glazen puien voor mooie daglichttoetreding
• Hoogwaardige bouwmaterialen (o.a. natuursteen)
• Hoogwaardige afwerking centrale hal/hoofdentree
• Stallinggarage met 2 parkeerplaatsen per appartement/penthouse
• Vrijheid in indeling en afwerking van uw woning

Een bezoek aan het landgoed: ontdek Sancta Maria

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Gooilanden- fase 3

Loosdrecht

€ 256.000 - € 276.000

GOOILANDEN - LAATSTE FASE NU IN DE VERKOOP: 12 WELLNESS BUITENVERBLIJVEN

Waardevolle en waardevaste investering in het Gooi met huurgarantie van 10 jaar van 5% netto.

Rust en kwaliteit van het leven dichtbij de stad

Een buitenverblijf op eigen grond in het Gooi is meestal onbetaalbaar, maar dat geldt niet voor Gooilanden. Gooilanden ligt op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Het is een oase van rust, omgeven door oude bomen, weelderige tuinen en prachtig aangelegde waterpartijen. Gooilanden ligt tegen Hilversum aan; in 20 tot 30 minuten staat u in hartje Utrecht of in het centrum van Amsterdam.

De rijkdom van de omgeving

De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken. De locatie van Gooilanden is zo centraal dat in feite heel Nederland aan uw voeten ligt. Gooilanden biedt u nu de mogelijkheid in het bezit te komen van een waardevolle en waardevaste kavel met buitenverblijf op deze bijzondere plek.

Absolute toplocatie

De kavels op Gooilanden zijn voor Gooise begrippen groot, liggen volop in het groen
en de terrassen zijn zo gesitueerd dat u altijd kunt genieten van de zon. De bestemming van Gooilanden is recreatief en er staat al een aantal woningen die gebouwd zijn rond 2010.
De nieuw te bouwen buitenverblijven worden zeer luxe en zijn voor de verhuur of eigen gebruik. Indien u kiest voor de verhuur is er een mogelijkheid voor huurgarantie.

Uw buitenverblijf

Ongekende luxe in een tijdloos ontwerp. Het buitenverblijf wordt gebouwd in 2 zorgvuldig gekozen gevelvarianten (type Schaepenburgh en type Sperwershof). Uniek zijn de wellness faciliteiten die elk buitenverblijf in de tuin krijgt. Zo kunt u optimaal genieten in uw eigen sauna met buitendouche en kunt u vervolgens ontspannen plaatsnemen in uw luxe jacuzzi. De fraaie lichtinval en het heerlijke terras met pergola maken het tot een echt buitenverblijf. De buitenverblijven hebben een betonnen vloer met vloerverwarming, de gevels en daken worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen en kennen een hoge isolatiewaarde. Een vooraanstaande binnenhuisarchitect is verantwoordelijk voor de inrichting. De buitenverblijven zijn vernoemd naar één van de 16e en 17e eeuwse landgoederen die een paar kilometer verderop gelegen zijn. Een nieuw jasje, maar dezelfde klasse.

Hinabaay

Het buitenverblijf wordt met oog voor detail ingericht waarbij de beleving van rust, ruimte, stijl en wellness centraal staat. Merken als Hay, Normann Copenhagen en Zuiver zorgen voor een Scandinavische inbreng.

Eigen gebruik en/of verhuur (met huurgarantie)

Verhuur en beheer van Gooilanden is uitbesteed aan Dutchen. Deze verhuurorganisatie verhuurt alleen op de allerbeste locaties en besteedt zeer veel aandacht aan de architektuur en inrichting van de woningen. Ook het beheer ligt op een zeer hoog niveau. Wij zijn er trots op dat Dutchen zijn naam verbindt aan dit project.

* Er zijn 3 varianten van eigen gebruik/verhuur mogelijk.
* Koopsom is v.o.n. exclusief BTW, inclusief luxe keuken, luxe sanitair, inventaris, buitendouche, sauna en (professionele) jacuzzi.
* Alle kavels zijn gelegen op eigen grond.

Voor meer informatie en/of de uitgebreide brochure, neem direct contact met ons op.

Abeelenpark, fase 2

Noordwijkerhout

€ 560.000 - € 750.000

Plan Abeelenpark Noordwijkerhout - 16 vrijstaande villa's met garage

Centraal gesitueerd tussen Noordwijkerhout, De Zilk, Hillegom en Lisse wordt het Plan Abeelenpark (fase 2) gerealiseerd. Zestien robuuste villa's met garage (berging), merendeels gesitueerd aan water. De kaveloppervlakten variëren van ca. 410m² tot meer dan 700m². De inhoud van de villa's met garage/berging variëren van ruim 600m³ tot 850m³ bij een gebruiksoppervlakte van de woning van ca. 140m² tot ca. 200m².

U kunt een villa kiezen naar uw eigen voorkeur: keuze uit 3 verschillende ontwerpen (type Narcissus, Tulipa, Hyacinthus) in diverse steenkleuren of wit gekeimd. Er is ook nog een 4e type, te weten: Muscari. Dit type woning kan alleen gebouwd worden op kavel 64, 65 en 67.

Voor kavel 55 en 66 is reeds bepaald dat er een type Tulipa villa op gebouwd zal worden en op kavel 61 zal type Narcissus villa gebouwd worden. Deze villas worden standaard met diverse meerwerk gelverd. Zie de prijslijst voor de specificatie hiervan.

Keramische dakpannen in 2 uitvoeringen. Bij diverse situaties kan de woning en/of garage worden verbreed, terwijl in alle gevallen ook de villa geheel 2 meter langer kan worden uitgevoerd Ook in binnendeuren en tegelwerk is een ruime keuze.

Vele van uw wensen kunnen worden ingewilligd! U mag het zeggen!

De complete brochure, inclusief actuele prijslijst en meer/minderwerklijst, ligt voor u klaar bij ons op kantoor, Heereweg 231 te Lisse.