Nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning verloopt heel anders dan de koop van een bestaande woning. U koopt het van tekening dus daar komt wel wat verbeelding bij kijken. Met onze persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat u een goed beeld krijgt van de uiteindelijke woning en de omgeving. Bekijk hieronder ons aanbod in nieuwbouw woningen en kavels.

Home

Residence Westeinder

Kudelstaart

€ 975.000 - € 1.500.000

Welkom Thuis in Residence Westeinder in Kudelstaart! Hier is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. De verkoop van 5 vrijstaande villa’s en 2 twee-onder-een kap villa’s op royale kavels is gestart.

www.residence-westeinder.nl  - Op deze projectwebsite vindt u alle informatie. Er is nog één twee-onder-een-kap villa beschikbaar. 

De villa’s zijn gelegen op een unieke locatie direct gelegen aan de Westeinderplassen waar u de Kaag & Braasem, de Drecht, de Nieuwe Meer en uiteraard Amsterdam gemakkelijk over het water kunt bereiken.

De vijf vrijstaande villa’s zijn direct gelegen aan het water en hebben allemaal een eigen aanlegsteiger en staan direct in verbinding met de Westeinderplassen.

De twee-onder-een-kap villa's zijn beide zeer royale woningen. De combinatie van een lichte steen in de gevels met de donkere elementen en de donkere belijning geven deze woning een exclusieve uitstraling. 

DE VILLA’S

Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. De vrijstaande villa’s hebben allemaal een eigen aanlegsteiger hebben direct gelegen aan open vaarwater. Alle villa’s zijn zeer royaal en varieren in grootte van circa 163 m2 tot 230 m2. Daarnaast zijn ze ontworpen met oog voor detail en door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het een echte Residence. Iedere villa is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw nieuwe droomhuis is!

LOCATIE

In Residence Westeinder woont u op een toplocatie naast Fort Kudelstaart. Het is hier prachtig wonen op een unieke locatie aan het water. U kunt hier genieten van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Aalsmeer en Uithoorn. Ook op sportief gebied biedt Kudelstaart u volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit Kudelstaart zo in het bruisende Amsterdam, Leiden of Haarlem. Kortom, Residence Westeinder is een ideale plek om heerlijk van uw thuis, ruime tuin en boot te genieten.

PRIJZEN

De twee-onder-een kap villa's zijn beschikbaar vanaf € 975.000,– V.O.N. (Nog één villa beschikbaar)

De vrijstaande villa's zijn beschikbaar vanaf € 1.350.000,– V.O.N . (VERKOCHT)

Leeweg 21, Landgoed Oud Leeuwenhorst

Noordwijkerhout

€ 995.000 - € 995.000

Wonen op een Landgoed, wij bieden u deze unieke kans!

Op dit fraaie landgoed “Oud Leeuwenhorst” maken wij uw droom waar.

Deze twee-onder-één kap villa’s worden nieuw gebouwd op dit landgoed. De villa's zijn landgoed waardig te noemen en zullen voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Beide woningen liggen op een perceel grond van 1.000m² en hebben een gebruiksoppervlakte van 185m² en een inhoud van circa 775m³.

De oprijlaan opkomend zullen er op dit deel van het landgoed van totaal 6.000m² twee 2-onder-1 kap villa’s en een vrijstaand landhuis met bijgebouw worden gerealiseerd. Met twee medebewoners van deze prachtige locatie blijft uw rust en uw privacy gegarandeerd!

De drie wooneenheden zijn zo vormgegeven dat er een aangenaam binnenplein ontstaat. De architectuur is klassiek te noemen, passend bij het landgoed. Het geheel krijgt een licht statig karakter en heeft een uitnodigend accent. De zijden naar het landelijke gebied behoudt een open uitstraling. De erfgrenzen met het landelijk gebied dienen vormgegeven te worden als zachte, natuurlijke erfgrenzen. Door de grote bestede aandacht voor detail is het geheel “rijk” gedetailleerd.

Elke kavel wordt uitgegeven op basis van een “recht van opstal”. De jaarlijkse vergoeding voor dit recht, de zogenaamde “retributie” bedraagt € 11.700,-- per kavel per jaar. De duur van dit opstalrecht bedraagt 50 jaar. Deze retributie is overigens fiscaal aftrekbaar.

De beide twee-onder-één kap villa’s worden van een hoge kwaliteit, gasloos en duurzaam gebouwd. Natuurlijk zijn er nog volop mogelijkheden om samen met de architect de indeling aan te passen.

Eilandvilla's Haarlemmerstraatweg

Oegstgeest

€ 1.295.000 - € 1.375.000

De twee fraaie villa's die zijn ontworpen voor de locatie Haarlemmerstraatweg zijn uniek te noemen. Direct nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag. Direct nabij de Kagerplassen en ook de kust is op slechts 15 minuten bereikbaar. De villa's worden gebouwd op een soort eilandje met een eigen ontsluiting op de Haarlemmerstraatweg.

De villa's hebben een inhoud van ca. 800m3 en een woonoppervlakte van ca. 200m2. De kavel bedraagt ca 900m2 (eigen grond en water). Een villaplan met allure!

U hebt de mogelijkheid om de villa naar uw eigen wensen en behoeften samen te stellen met vele keuzemogelijkheden, o.a. de kleur van de gevelsteen. Het is ook mogelijk om de woning uit te breiden, tegen een relatief lage meerprijs, indien u nog meer ruimte wenst.

De kenmerkende verschillen tussen de woningen zit hem in de architectuur, kapvorm, kleurstelling gevelbeeld en plattegronden. Aan u de keuze hoe u uw villa uitgevoerd wilt zien, zodat u uw eigen woning echt uw thuis kunt noemen.

Wij kunnen u, in overleg met aannemingsbedrijf Kuin, voorlichten omtrent de mogelijkheden. Standaard worden de woningen echter al op niveau uitgevoerd. We noemen onder andere de hardhouten kozijnen en ramen met HR ++ beglazing, zinken hemelwaterafvoeren en goten en vloerverwarming. Ook worden hardhouten binnendeurkozijnen met luxe opdekdeuren toegepast.

Vanaf heden kunt u bij ons op kantoor (Heereweg 231 te Lisse) de complete brochure ophalen en maken wij graag een afspraak om u alles over de mogelijkheden te vertellen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. 

Verkocht

Villapark Mezenlaan

Rijnsburg

€ 910.000 - € 1.365.000

De inschrijvingsdatum is inmiddels verstreken, maar wij noteren u uiteraard graag als reserve kandidaat.

17 vrijstaande villa’s in Rijnsburg: Gaat u hier uw droomhuis bouwen? Schrijf u nu in op de projectwebsite.

In Villapark Mezenlaan is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. In dit sfeervol, kleinschalig villapark zijn 17 kavels met luxe droomvilla beschikbaar. Deze royale kavels van 726 m2 tot 1.324 m2 bevinden zich achter de Voorhouterweg en aan de Vinkenweg in Rijnsburg. Een mooie locatie in een landelijke en ruimtelijke omgeving, met veel natuur. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze toplocatie heeft architect Marco Bakkers acht exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen stijlvol karakter. Alle woningen zijn royaal ontworpen met o.a. twee badkamers, een werk-/speelkamer en een geïsoleerde berging aan huis. Per kavel kunt u uit meerdere villa ontwerpen kiezen. Ook een levensloopbestendige villa behoort uiteraard tot mogelijkheden.

Door samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik wordt een mooi geheel gevormd. U kunt de door u gekozen villa in overleg met de architect volledig aanpassen aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis ook echt uw droomhuis is!

Een kavel met droomhuis in Villapark Mezenlaan is beschikbaar vanaf € 910.000,- v.o.n.

Alle woningen zijn royaal ontworpen met twee badkamers, een werk-/speelkamer en een geïsoleerde berging aan huis. Heeft u uw villakeuze gemaakt, maar heeft u nog specifieke wensen qua indeling of afmeting van deze woning? In overleg met de architect kunt u uw persoonlijke woonwensen in het ontwerp verwerken. Voor uitgebreide informatie over de woningen verwijzen wij u graag naar www.villaparkmezenlaan.nl.

Woningtypen: Villapark Mezenlaan - Kies uw kavel en één van de acht exclusieve woningontwerpen.
Bouwnummers 17x kavel+villa – in de omschrijving lichten we toe welke andere mogelijkheden er zijn.

Op de projectwebsite vindt u een interactieve kavelkaart waarop u precies ziet welk woningontwerp op welke kavel gerealiseerd kunt worden met bijbehorende prijzen.

Verkocht

Jozefpark- eengezinswoningen

Hillegom

€ 525.000 - € 550.000

Wonen in het centrum van Hillegom in een kleinschalig en duurzaam nieuwbouwplan.

Het project Jozefpark bestaat uit drie verschillende onderdelen: 8 eengezinswoningen, 12 appartementen in de voormalige Jozefschool en een appartementengebouw met 34 appartementen. Stijlvol en aangenaam wonen in een rustige en groene woonomgeving. Met alle centrumvoorzieningen op loopafstand. De woningen zijn energiezuinig, compleet afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Het parkeren is geregeld via parkeergarages onder de gebouwen.

Energiezuinig wonen

In het stijlvolle ontwerp is veel aandacht besteed aan het energieverbruik van het totale gebouw en de woningen. Door een zeer goede isolatie woont u hier met lage energielasten. Verwarmen, koken en koelen gaat via alternatieve energie- bronnen zoals zonne-energie en warmte-koudeopslag.Uw nieuwe woning is dus all- electric wat grote voordelen biedt: meer comfort tegen een lager tarief.

Woonklaar, alles voor gemak

Alle woningen die in verkoop gaan worden “woonklaar” opgeleverd. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe thuis.
Als onderdeel van de koopsom zijn een luxe keuken, complete badkamer, vloer-, wand- en plafondafwerking opgenomen. Deze kunt u naar eigen smaak uitkiezen in de showroom.

START VERKOOP;
dinsdag 11 augustus, om 11 uur ’s ochtends zullen wij starten met de verkoop. Dit zal, vanwege corona, online plaatsvinden. Op www.jozefpark-hillegom.nl vindt u vanaf dat tijdstip de verkoopprocedure, -tekeningen en -documentatie, prijslijst en inschrijfformulier. U kunt zich via de website inschrijven voor een woning.

Wilt u liever de brochure bij ons ophalen dan maken wij graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0252-419049.

Verkocht

Beeklaan

Hillegom

€ 770.000 - € 920.000

Hillegom, Beeklaan - 8 vrijstaande luxe villa's met garage

Het plan is gelegen aan de rand van Hillegom, omgeven door bollenvelden en in de nabijheid van de duinen, golfclub Tespelduyn en het treinstation Hillegom (met goede verbindingen naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag).

8 fraaie villa's gedeeltelijk met ligplaats voor een sloep en keuze uit 7 typen (bouwnummer 2 en 5 zijn zelfde type).
Allen op ruime kavels eigen grond (ca. 709 tot 1.074 m2).

De villa's worden luxe gebouwd met onder andere hardhouten kozijnen en ramen uitgevoerd met HR++ beglazing, daken met prachtige keramische dakpannen of riet gedekt, zinken hemelwater afvoeren, gedeeltelijk vloerverwarming enzovoorts. Ook is er een uitvoerige keuzelijst met vele meer- en minderwerk mogelijkheden. De woningen zullen worden opgeleverd met luxe sanitaire voorzieningen ter plaatse van het toilet en hoofd badkamer.

De verschillen zitten in de variatie van architectuur, kapvorm, verschillende plattegronden en verschillende kleuren gevelsteen. Al of niet gelegen aan het vaarwater. Door deze verschillende bouwstijlen heeft het plan een zeer luxueuze uitstraling.

De villa's worden gebouwd door Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin BV. De Kuin organisatie behoort tot de toonaangevende bouwers en ontwikkelaars van Noord Holland en realiseert jaarlijks meer dan 500 woningen. Zij beschikken over een eigen showroom waar de koper een indruk kan krijgen van wat hij of zij geleverd krijgt.
Kuin is ook aangesloten bij Garantie Instituut Woningborg.

Kies voor het huis dat u qua stijl en indeling het meeste aanspreekt en het best past bij uw gezinssamenstelling en leefstijl.

Koopsommen vanaf € 770.000,-- vrij op naam

Informatie en verkoop:
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG LISSE
tel.nr. 0252-419049

info@wilbrinkvandervlugt.nl

www.onsaanbod.nl

Verkocht

Sancta Maria, Parkappartementen

Noordwijk

€ 630.000 - € 1.100.000

In het hart van Landgoed Sancta Maria, te midden van de prachtige natuur met oude bomen en historische gebouwen, is het laatste luxe appartementengebouw St. Vincentius in verkoop gekomen.
Het woongebouw bestaat uit elf appartementen, waarvan twee penthouses.

Door de ingetogen kleurstelling en kleinschalige opgezet, met niet meer dan vier woonlagen, gaan de gebouwen mooi op in de omringende natuur en zijn ze in harmonie met de oude paviljoens en de kapel.
Van de voorname hoofdentree tot en met de entrees van de appartementen, alles is bijzonder mooi afgewerkt.

Elk appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Alle ruimten zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. Daarbij is de luxe keuken voorzien van een variatie aan inbouwapparatuur.
Uiteraard bent u nog volledig vrij om het sanitair en de keuken qua indeling en stijl aan te laten sluiten bij uw woonwensen.

De verdiepingshoge raampartijen laten veel daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur, waar soms zomaar hertjes of andere ‘wilde’ dieren voorbij lopen.
Een groot deel van het jaar is het heerlijk toeven op uw royale terras.

Er zijn vijf appartementtypen: A, B, C, D en E. De woonoppervlakten van de drie- en vierkamerappartementen variëren van circa 114 tot 166 m². Alle appartementen hebben royale buitenruimten.
Onder het gebouw heeft elk appartement een berging en twee privéparkeerplaatsen.

• Wonen in de parkzone van Landgoed Sancta Maria
• Ruime terrassen met panoramisch uitzicht
• Luxe glazen puien voor mooie daglichttoetreding
• Hoogwaardige bouwmaterialen (o.a. natuursteen)
• Hoogwaardige afwerking centrale hal/hoofdentree
• Stallinggarage met 2 parkeerplaatsen per appartement/penthouse
• Vrijheid in indeling en afwerking van uw woning

Een bezoek aan het landgoed: ontdek Sancta Maria

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien.
En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Verkocht

Residence Rusthoff

Sassenheim

€ 480.000 - € 825.000Residence Rusthoff, Sassenheim

De naam van het appartementencomplex Residence Rusthoff zegt het al: rust. Trek u met uw partner, familie of vrienden terug in uw ruim opgezette appartement waar u optimaal kunt genieten en ontspannen. Word wakker met het geluid van fluitende vogeltjes, kijk uit op het groene park Rusthoff en haal uw warme broodjes bij de lokale bakker om de hoek. Het is allemaal mogelijk.

Direct aan de Hoofdstraat van Sassenheim wordt gewerkt aan de realisatie van Residence Rusthoff. Een luxe appartementencomplex waar u in een oase van rust en ruimte zult wonen. Op loopafstand van het complex haalt u bij de slager, de bakker en de supermarkt uw dagelijkse boodschappen.

De architectuurstijl die wordt toegepast voor het complex refereert terug aan de stijl van de Hoofdstraat. Deze komt overeen met de stijl die aan het einde van de 19e eeuw op kwam: fin de siècle. Deze stijl kenmerkt zich door de rijke versiering, veel ornamenten, ruime dakoverstekken, serres, loggia's en balkons. Bij Residence Rusthoff zijn verschillende karakteristieke elementen van deze stijl toegepast, zodat er een sfeer ontstaat die passend is bij de luxe en romantische uitstraling van het achtergelegen Park Rusthoff.

Aan de achterzijde van het appartementencomplex op de begane grond komt een verlaagde, grote parking/berging. Ieder appartement van Residence Rusthoff heeft een parkeerplaats en berging met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De 12 luxe appartementen zijn ruim opgezet en hebben een hoog afwerkingsniveau. Ook biedt van Egmond architecten de mogelijkheid om het appartement in te richten en in te delen naar geheel eigen wensen. Vrijwel iedere wens is te realiseren in de appartementen.

Ziet u zichzelf al wonen in Residence Rusthoff?

Kom bij ons op kantoor (Heereweg 231, 2161 BG, Lisse) de uitgebreide brochure, de prijslijst en de technische omschrijving ophalen.

Verkocht

Sancta Maria, Herenhuizen

Noordwijk

€ 375.000 - € 895.000

Schitterend wonen op uw eigen landgoed

BREDE LANEN, SIERLIJKE OUDE BOMEN, PRACHTIGE HISTORISCHE GEBOUWEN EN EEN FRAAI AANGELEGDE PARKZONE.

Ontdek Sancta Maria.

Landgoed Sancta Maria is zonder twijfel een van de mooiste locaties van de Duin- en Bollenstreek. Hier geniet u elke dag weer van alles wat de omgeving te bieden heeft. Sancta Maria ligt namelijk op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout met het strand en de zee op fietsafstand.

Vroeger was hier een zorginstelling gevestigd in een groene oase van rust. Deze locatie wordt nu herontwikkeld tot een wel heel bijzonder woongebied met ongekende allure. Gelukkig zijn de gebouwen met cultuurhistorische betekenis goed bewaard gebleven. De rijke bomenvariatie op het landgoed heeft samen met de historische gebouwen gediend als inspiratiebron voor het stedenbouwkundig plan waarin ruimte is gemaakt voor een zeer gevarieerd en exclusief woningaanbod. In het hart van het landgoed vindt u het Hoofdgebouw (paviljoen Sturmia) en de kapel met daaromheen de paviljoens Paulus, Bernadette, Liduina, Anna en Theresia. In ieder paviljoen komen imposante herenhuizen. De buitengevels worden volledig gerenoveerd. Binnen heeft u het voor het zeggen om uw woondroom te realiseren.

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Verkocht

Losserweide

Nieuwe Wetering

€ 325.000 - € 850.000

LOSSERWEIDE - VRIJ BOUWEN OP 5 RUIME KAVELS!

Wonen zoals wonen bedoeld is, voor u!

In Nieuwe Wetering krijgt u de kans om te wonen zoals wonen bedoeld is, voor u persoonlijk. Hier ontwerpt en bouwt u uw eigen villa op een riante kavel.

Het plangebied ligt aan de rand van het dorp en omvat 5 kavels van respectievelijk 1.932m², 1.954m², 2.050m², 2.122m² en 5.328m² groot. De woningen worden voor autoverkeer ontsloten via een woonpad dat tijdens de bouw aangelegd wordt.

Binnen het bestemmingsplan is het toegestaan om te wonen, een bedrijf aan huis te voeren en bijgebouwen te plaatsen. U beslist zelf over het uiterlijk van de woning, de architectuurstijl, het te gebruiken materiaal, de indeling en verhoudingen in de woning en uiteraard ook over de architect en de aannemer met wie u samen wilt werken.

Voor bouwkavel 1 is inmiddels een compleet bouwplan gemaakt:

* Onder architectuur (VRP Architecten) gebouwd
* Traditionele bouw, aannemer Johlex Bouw
* Zeer ruime kavel met vele mogelijkheden
* Zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen naar Den Haag, Amsterdam en Schiphol
* Inpandige garage en bergruimte
* Optimaal geïsoleerd
* 1932m² eigen grond
* Inhoud circa 1000m³

Voor de tekeningen en de technische omschrijving, neem contact met ons op!

De kavels worden verkocht volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt".

Heeft u een kavel op het oog of behoefte aan meer achtergrondinformatie? Wat uw vraag ook is, Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars helpt u graag verder!

Verkocht

Sancta Maria, Sancta Villa's

Noordwijk

€ 1.599.000 - € 1.599.000

Sancta Villa, Pauluslaan (bouwnummer 1)

Stap binnen in de wereld van luxe in deze exclusieve villa op het Landgoed Sancta Maria.
Een select aantal exclusieve villa’s vormt het antwoord op de woonwensen van kopers die willen genieten van het ultieme vrije wonen op Landgoed Sancta Maria
en het ontwerp- en afbouwtraject niet in eigen beheer willen uitvoeren.

De tweede Sancta Villa is gebouwd op kavel 1. We u graag kennismaken met een wereld van ongekend luxe wonen op deze bijzondere locatie.
Speciaal voor Landgoed Sancta Maria maakte Ziggurat architecten het ontwerp voor deze villa.
De architectuurstijl laat zich het beste omschrijven als landelijk chic. Ramen met roedes worden gesierd door luiken en het dakvlak wordt onderbroken met drie dakkappellen.
Bouwjaar 2018, woonoppervlakte 253m², inhoud 1074m³, garage 31m², veranda 51m², perceeloppervlakte 2168m².

Sancta Villa, Liduinalaan (bouwnummer 2)

Deze prachtige Sancta Villa's, ontworpen door architectenbureau Van Manen uit Noordwijk, wordt gebouwd op het 100 jaar oude Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Een groene en bosrijke woonomgeving die met volledige aandacht voor het behoud van de cultuurhistorische identiteit wordt herontwikkeld tot een prachtige woongebied. Monumentale paviljoens worden in ere hersteld, het oude groen is gebleven en verrijkt met jonge beplanting. Een unieke ervaring. Kies voor wonen op absoluut topniveau.

Op het landgoed is volop ruimte en keuze voor het bouwen van uw droomhuis op een vrije kavel in een boomrijke omgeving, met uitzicht over de bollenvelden en op de duinrand, in een tuinomgeving of in uw eigen natuurgebied. Wilt u vrij en riant wonen, maar heeft u niet de tijd het ontwerp- en afbouwtraject geheel in eigen beheer uit te laten voeren, dan is deze exclusieve Sancta Villa iets voor u.

Met een woonoppervlakte van 300 m² en een zeer riante kavel van 1.912 m² woont u hier in alle rust en krijgt u de ruimte om te genieten van luxe wonen. Op uw manier in uw stijl. Thuiskomen en ontspannen. De villa heeft een garage en een royale oprit voor meerdere auto’s.

Zoals u mag verwachten van een villa in het topsegment, is het afwerkingsniveau bijzonder hoog. Van hardhouten trappen tot comfortabele vloerverwarming, plafonds voorzien van pleisterwerk en sausklare wanden. Slechts een samenvatting die volgt met een belofte: dit is echt mooi én luxe.

Verkocht

Sancta Maria, Parkappartementen

Noordwijk

€ 500.000 - € 819.000

In het hart van Landgoed Sancta Maria, te midden van de prachtige natuur met oude bomen en historische gebouwen, verrijzen drie luxe appartementengebouwen: St. Jeroen, St. Eugene en St. Vincentius. Elk woongebouw bestaat uit elf appartementen, waarvan twee penthouses. De woongebouwen liggen verspreid in de parkzone. Op dit moment is de verkoop gestart van gebouw St Jeroen en gebouw St Eugene. Woongebouw St. Vincentius komt in een later stadium in de verkoop.

Door de ingetogen kleurstelling en kleinschalige opgezet, met niet meer dan vier woonlagen, gaan de gebouwen mooi op in de omringende natuur en zijn ze in harmonie met de oude paviljoens en de kapel. Van de voorname hoofdentree tot en met de entrees van de appartementen, alles is bijzonder mooi afgewerkt.

Elk appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Alle ruimten zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. Daarbij is de luxe keuken voorzien van een variatie aan inbouwapparatuur. Uiteraard bent u nog volledig vrij om het sanitair en de keuken qua indeling en stijl aan te laten sluiten bij uw woonwensen.
De verdiepingshoge raampartijen laten veel daglicht binnen en garanderen een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur, waar soms zomaar hertjes of andere ‘wilde’ dieren voorbij lopen. Een groot deel van het jaar is het heerlijk toeven op uw royale terras.

Er zijn vijf appartementtypen: A, B, C, D en E. De woonoppervlakten van de drie- en vierkamerappartementen variëren van circa 115 tot 170 m². Alle appartementen hebben royale buitenruimten. Onder het gebouw heeft elk appartement een berging en twee privéparkeerplaatsen.

• Wonen in de parkzone van Landgoed Sancta Maria
• Ruime terrassen met panoramisch uitzicht
• Luxe glazen puien voor mooie daglichttoetreding
• Hoogwaardige bouwmaterialen (o.a. natuursteen)
• Hoogwaardige afwerking centrale hal/hoofdentree
• Stallinggarage met 2 parkeerplaatsen per appartement/penthouse
• Vrijheid in indeling en afwerking van uw woning

Een bezoek aan het landgoed: ontdek Sancta Maria

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Verkocht

Abeelenpark

Noordwijkerhout

€ 259.726 - € 479.160

Wil je landelijk vrijstaand wonen, centraal in de Randstad en op een unieke locatie?

Dit is je kans. Abeelenpark te Noordwijkerhout! Bouw naar eigen smaak je eigen exclusieve droomhuis aan de Herenweg in Noordwijkerhout op een kavel van minimaal 500 en maximaal 880m². Vanaf € 259.726,- vrij op naam kun je jouw droomhuis verwezenlijken op eigen grond.

Zie je het al voor je?

Jouw droomhuis met een prachtig uitzicht over Golfbaan Tespelduyn.Je hebt het naar eigen inzicht gebouwd. Het bevindt zich op een beschermd gelegen wooneiland in een bijzonder park, gelegen naast de Golfbaan Tespelduyn aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Ontdek het kleinschalige Abeelenpark, te midden van groen en waterpartijen, dat ruimte biedt aan maximaal dertig vrijstaande woningen.

Vrijstaand bouwen

Abeelenpark heeft een bestemmings-en beeldkwaliteitsplan dat niet veel beperkingen oplegt. De ruime kavels zijn bedoeld voor vrijstaande architectuur en mensen met ideeën. Altijd al die openslaande deuren naar een overdekt terras willen hebben? Of die kingsize openhaard, ruime inloopgarderobekast, wijnkelder, werkkamer of uw eigen wellness ruimte? Je bepaalt zelf hoe je huis eruit ziet en hoe je het indeelt.

Voel je vrij, voel je thuis

Abeelenpark heeft een uniek en bijna tegenstrijdig karakter. Aan de ene kant voel je de vrijheid van je eigen huis in een landelijke omgeving. Tegelijkertijd woon je midden in de Duin-en Bollenstreek beschermd op één van de twee wooneilanden; kleinschalig, veilig en vertrouwd.


Indien je vragen hebt en/of de uitgebreide brochure wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.