Over ons

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is al jarenlang de betrouwbare partner in wonen: professioneel, persoonlijk en met hart voor jouw belang. Daar kun je op vertrouwen. Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in elk marktsegment.

Terug

Onze experts

Ons ervaren en enthousiaste team staat voor je klaar. Op elk vlak hebben wij specialisten in huis om jouw belangen optimaal te behartigen. Van register makelaar, register taxateur, verhuurspecialist tot expertise in marketing, wij hebben het in huis!

Maak kennis met ons team

Actief in de gehele regio

Wij zijn actief binnen de driehoek Haarlem, Wassenaar en Alphen a/d Rijn, met nadruk op de Duin- en Bollenstreek. In deze Randstedelijke regio hebben veel kopers een groot zoekgebied. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen daardoor voor hogere verkoopkansen.

Ons werkgebied

Partners

Wij werken samen met diverse organisaties. De voordelen voor jou: landelijke publicatie van jouw woning, specialistische kennis van de aankoop en verkoop van exclusieve woningen en deskundige taxatie waarmee de aanvraag van de hypotheek optimaal is onderbouwd.

Lees meer

Contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze dienstverlening? Wij staan voor je klaar. Bel, mail of kom gerust langs bij ons op kantoor.

Neem contact op

Werken bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Vacature - commercieel medewerker binnendienst

Spreekt ons dynamische vak jou aan en ben je een teamplayer en een duizendpoot? Dan is ons gedreven team op zoek naar jou! Als commercieel medewerker binnendienst speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de makelaars en het helpen van klanten. Geen dag is hetzelfde. Iedere klant, ieder huis, ieder project en iedere zoektocht is een nieuwe uitdaging waar jij je graag voor inzet.

Lees meer