Over ons

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is al jarenlang de betrouwbare partner in wonen: professioneel, persoonlijk en met hart voor jouw belang. Daar kun je op vertrouwen. Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in elk marktsegment.

Terug

Onze experts

Ons ervaren en enthousiaste team staat voor je klaar. Op elk vlak hebben wij specialisten in huis om jouw belangen optimaal te behartigen. Van register makelaar, register taxateur, verhuurspecialist tot expertise in marketing, wij hebben het in huis!

Maak kennis met ons team

Actief in de gehele regio

Wij zijn actief binnen de driehoek Haarlem, Wassenaar en Alphen a/d Rijn, met nadruk op de Duin- en Bollenstreek. In deze Randstedelijke regio hebben veel kopers een groot zoekgebied. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen daardoor voor hogere verkoopkansen.

Ons werkgebied

Partners

Wij werken samen met diverse organisaties. De voordelen voor jou: landelijke publicatie van jouw woning, specialistische kennis van de aankoop en verkoop van exclusieve woningen en deskundige taxatie waarmee de aanvraag van de hypotheek optimaal is onderbouwd.

Lees meer

Contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze dienstverlening? Wij staan voor je klaar. Bel, mail of kom gerust langs bij ons op kantoor.

Neem contact op

Werken bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Spreekt ons dynamische vak jou aan? Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures, maar staan altijd open om kennis te maken met gedreven collega's en nieuw talent. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie of bel en vraag naar Miranda van der Wagt of Brigitte Wilbrink.