Over ons

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is al jarenlang de betrouwbare partner in wonen: professioneel, persoonlijk en met hart voor uw belang. Daar kunt u op vertrouwen. Of het gaat om een nieuwbouw woning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in elk marktsegment.

Terug

Onze experts

Ons ervaren en enthousiaste team staat voor u klaar. Op elk vlak hebben wij specialisten in huis om uw belangen optimaal te behartigen. Van register makelaar, register taxateur, verhuurspecialist tot marketing specialist, wij hebben het in huis!

Maak kennis met ons team

Actief in de gehele regio

Wij zijn actief binnen de driehoek Haarlem, Wassenaar en Alphen a/d Rijn, met nadruk op de Duin- en Bollenstreek. In deze Randstedelijke regio hebben veel kopers een groot zoekgebied. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen daardoor voor hogere verkoopkansen.

Ons werkgebied

Partners

Wij werken samen met diverse organisaties. De voordelen voor u: landelijke publicatie van uw woning, specialistische kennis van de aankoop en verkoop van exclusieve woningen en deskundige taxatie waarmee de aanvraag van uw hypotheek optimaal is onderbouwd.

Lees meer

Contact

Wij staan u graag te woord voor al uw vragen met betrekking tot onze dienstverlening en ons aanbod.

Neem contact op

Werken bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. 

Werken bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars