Verhuur

Onze diensten

U wilt uw woning verhuren

Het verhuren van uw huis is een vak apart. U wilt een betrouwbare huurder en eventueel de mogelijkheid om na een bepaalde periode weer over uw woonruimte te kunnen beschikken, bijvoorbeeld omdat u uw woning wilt verkopen. 

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste huurder en het opstellen van een juiste huurovereenkomst. Als ervaren makelaarskantoor weten wij als geen ander welke soorten huurovereenkomsten er zijn en welke het beste bij uw situatie past. Zo kunt u kiezen voor een tijdelijke huurovereenkomst, bijvoorbeeld voor korte tijd, tussenhuur of voor onbepaalde tijd. In beide gevallen is het belangrijk om goede afspraken te maken en deze vast te leggen in de huurovereenkomst.

Wij doen we er alles aan om de juiste huurder voor uw woning te vinden. We screenen kandidaat-huurders zorgvuldig en voeren uitgebreide achtergrondchecks uit. Zo zorgen wij voor een succesvolle match tussen u en uw huurder. Door een gedegen screening uit te voeren op een potentiële huurder, kunt u als verhuurder meer zekerheid krijgen over wie u in de woning toelaat en kunt u een hoop problemen op de lange termijn voorkomen.

Wilt u zorgeloos verhuren en advies op maat? Neem dan contact met ons op voor onze dienstverlening middels onderstaand formulier.

Bekijk hier ons huuraanbod

Overweegt u uw woning te verhuren?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in