Verhuur

Onze diensten

Je wilt je woning verhuren

Het verhuren van een huis is een vak apart. Je wilt een betrouwbare huurder en eventueel de mogelijkheid om na een bepaalde periode weer over de woonruimte te kunnen beschikken, bijvoorbeeld omdat je de woning wilt verkopen. 

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste huurder en het opstellen van een juiste huurovereenkomst. Als ervaren makelaarskantoor weten wij als geen ander welke soorten huurovereenkomsten er zijn en welke het beste bij jouw situatie past. Zo kun je kiezen voor een tijdelijke huurovereenkomst, bijvoorbeeld voor korte tijd, tussenhuur of voor onbepaalde tijd. In beide gevallen is het belangrijk om goede afspraken te maken en deze vast te leggen in de huurovereenkomst.

Wij doen we er alles aan om de juiste huurder voor jouw woning te vinden. We screenen kandidaat-huurders zorgvuldig en voeren uitgebreide achtergrondchecks uit. Zo zorgen wij voor een succesvolle match tussen jou en de huurder. Door een gedegen screening uit te voeren op een potentiële huurder, kun je als verhuurder meer zekerheid krijgen over wie je in de woning toelaat en kun je een hoop problemen op de lange termijn voorkomen.

Wil jij ook zorgeloos verhuren en advies op maat? Neem dan contact met ons op voor onze dienstverlening middels onderstaand formulier.

Bekijk hier ons huuraanbod

Onze opdrachtgevers aan het woord...

8,8

Pim van der Deijl is zonder twijfel een verhuur makelaar bij uitstek. Met zijn uitgebreide kennis, ervaring en passie voor het vak, heeft hij zichzelf bewezen als een betrouwbare en deskundige professional.

10,0

We hadden een uitstekende ervaring met Pim van der Deijl en het makelaarskantoor. Ons huis was in zeer korte tijd verhuurd en we hadden snelle en efficiënte service en communicatie.

10,0

Het contact verliep zeer soepel en snel. Dankzij de deskundigheid en fijn meedenken van de makelaar ben ik super ontzorgd. De makelaar toonde interesse naar mijn wensen als persoon, waardoor de match met de huurders ook goed aanvoelt.

Overweegt u uw woning te verhuren?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in