Aankoop

Onze diensten

U wilt het huis van uw dromen aankopen

Het vinden van de ideale woning is niet altijd gemakkelijk. Wij verdiepen ons in uw woonwensen en behoeften, om de beste objecten voor u te vinden. Als klant krijgt u toegang tot ons super slimme match systeem, waarmee u als eerste op de hoogte wordt gesteld van nieuw aanbod en de beste suggesties krijgt voor woningen die bij u passen. Mogelijk heeft u zelf al een huis gevonden dat u wilt kopen. De kans is groot dat u contact opneemt met de makelaar die de woning te koop aanbiedt. Deze behartigt alleen de belangen van de verkoper en niet die van u. Daarom is het aan te raden uw eigen makelaar in te schakelen. Wij houden het hoofd koel en halen het beste uit de onderhandelingen. 

Recent aangekocht

De nieuwste woningen

Als u op zoek bent kunnen wij u heel gericht helpen door de nieuwste woningen aan te dragen; soms zelfs nog voor ze op de markt verschijnen of wanneer deze in de stille verkoop staan.

De juiste aankoopprijs

Dankzij onze markt- en NVM-data, jarenlange ervaring en lokale marktkennis weet u wat de reële waarde is van het huis. Wij houden voor u het hoofd koel en halen het beste uit de onderhandelingen.

Actief in de gehele regio

Wij kennen de markt als geen ander en hebben met onze regionale voelsprieten goed zicht op het aanbod in ieder segment en iedere plaats.

Bouwkundige keuring

Wij laten de woning altijd bouwkundig keuren om u voor de koop een goed inzicht te geven in de staat van de woning en te verwachten onderhoud. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en kunt de woning met vertrouwen kopen. 

Snel schakelen

Wij werken samen met onafhankelijke financieel adviseurs, zodat u vanaf het begin van uw zoektocht al weet wat uw financiële mogelijkheden zijn en u snel kunt schakelen wanneer dat nodig is. 

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in