Aankoop

Onze diensten

Je wilt het huis van je dromen aankopen

Het vinden van de ideale woning is niet altijd gemakkelijk. Wij verdiepen ons in jouw woonwensen en behoeften, om de beste huizen voor je te vinden. Als klant krijg je toegang tot ons super slimme match systeem, waarmee je als eerste op de hoogte wordt gesteld van nieuw aanbod en de beste suggesties krijgt voor woningen die bij je passen. Mogelijk heb je zelf al een huis gevonden dat je wilt kopen. De kans is groot dat je contact opneemt met de makelaar die de woning te koop aanbiedt. Deze behartigt alleen de belangen van de verkoper en niet die van jou. Daarom is het aan te raden je eigen makelaar in te schakelen. Wij houden het hoofd koel en halen het beste uit de onderhandelingen. 

Recent aangekocht

Wij helpen je graag!

De nieuwste woningen

Als je op zoek bent kunnen wij je heel gericht helpen door de nieuwste woningen aan te dragen; soms zelfs nog voor ze op de markt verschijnen of wanneer deze in de stille verkoop staan.

De juiste aankoopprijs

Dankzij onze markt- en NVM-data, jarenlange ervaring en lokale marktkennis weet je wat de reële waarde is van het huis. Wij houden voor jou het hoofd koel en halen het beste uit de onderhandelingen.

Actief in de gehele regio

Wij kennen de markt als geen ander en hebben met onze regionale voelsprieten goed zicht op het aanbod in ieder segment en iedere plaats.

Bouwkundige keuring

Wij laten de woning altijd bouwkundig keuren om je voor de koop een goed inzicht te geven in de staat van de woning en te verwachten onderhoud. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en kun je de woning met vertrouwen kopen. 

Snel schakelen

Wij werken samen met onafhankelijke financieel adviseurs, zodat je vanaf het begin van je zoektocht al weet wat je financiële mogelijkheden zijn en je snel kunt schakelen wanneer dat nodig is. 

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in