Terug naar Nieuwbouw

Nieuwbouwproject

Eilandvilla's Haarlemmerstraatweg

Oegstgeest
Nog 0 objecten beschikbaar

Project Eilandvilla's Haarlemmerstraatweg

De twee fraaie villa's die zijn ontworpen voor de locatie Haarlemmerstraatweg zijn uniek te noemen. Direct nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag. Direct nabij de Kagerplassen en ook de kust is op slechts 15 minuten bereikbaar. De villa's worden gebouwd op een soort eilandje met een eigen ontsluiting op de Haarlemmerstraatweg.

De villa's hebben een inhoud van ca. 800m3 en een woonoppervlakte van ca. 200m2. De kavel bedraagt ca 900m2 (eigen grond en water). Een villaplan met allure!

U hebt de mogelijkheid om de villa naar uw eigen wensen en behoeften samen te stellen met vele keuzemogelijkheden, o.a. de kleur van de gevelsteen. Het is ook mogelijk om de woning uit te breiden, tegen een relatief lage meerprijs, indien u nog meer ruimte wenst.

De kenmerkende verschillen tussen de woningen zit hem in de architectuur, kapvorm, kleurstelling gevelbeeld en plattegronden. Aan u de keuze hoe u uw villa uitgevoerd wilt zien, zodat u uw eigen woning echt uw thuis kunt noemen.

Wij kunnen u, in overleg met aannemingsbedrijf Kuin, voorlichten omtrent de mogelijkheden. Standaard worden de woningen echter al op niveau uitgevoerd. We noemen onder andere de hardhouten kozijnen en ramen met HR ++ beglazing, zinken hemelwaterafvoeren en goten en vloerverwarming. Ook worden hardhouten binnendeurkozijnen met luxe opdekdeuren toegepast.

Vanaf heden kunt u bij ons op kantoor (Heereweg 231 te Lisse) de complete brochure ophalen en maken wij graag een afspraak om u alles over de mogelijkheden te vertellen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. 

Planning

Nog 0 objecten beschikbaar

Beschikbare woningen