Terug naar Nieuwbouw

Nieuwbouwproject

Eilandvilla's Haarlemmerstraatweg

Oegstgeest
Nog 2 woningen beschikbaar

Project Eilandvilla's Haarlemmerstraatweg

Deze prachtige villa's gelegen aan de Haarlemmerstraatweg zijn uniek te noemen. De woningen zijn bijna klaar voor oplevering, reeds uitgevoerd op hoog niveau en nog naar eigen smaak af te werken. De woningen hebben het energiezuinige energielabel A+++ en zijn voorzien van een grond-water warmtepomp en zonnepanelen.  Met 5 slaapkamers, 2 badkamers, een grote tuin en een royale garage zijn het beide zeer riante villa's.  

Direct nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag. Dichtbij de Kagerplassen en ook de kust is op slechts 15 minuten bereikbaar. 

Aan de Haarlemmerstraatweg zijn deze 2 fraaie villa’s gebouwd op een soort eilandje met een eigen ontsluiting op de Haarlemmerstraatweg. De kenmerkende verschillen tussen de 2 woningen zit hem in de architectuur, kapvorm en kleurstelling/gevelbeeld. 

De villa bouwnr. 1 heeft een inhoud van ca. 890m3 en een woonoppervlakte van ca. 240m2. De kavel oppervlakte bedraagt ca. 900m2 (eigen grond en water). Een villa met allure uitgevoerd in wit metselwerk met rieten kap! 

De villa bouwnr. 2 heeft een inhoud van ca. 895m3 en een woonoppervlakte van ca. 235m2. De kavel oppervlakte bedraagt ca. 750m2 (eigen grond en water). Een villa met allure in eigentijdse kleurstelling en materialisatie uitgevoerd! 

Standaard worden de woningen op niveau uitgevoerd. We noemen onder andere de hardhouten kozijnen en ramen HR+++ beglazing, zinken hemelwaterafvoeren, vloerverwarming én topkoeling door de gehele woning. Ook worden de hardhouten binnendeurkozijnen van luxe opdekdeuren voorzien. Buitenom is de bestrating en beschoeiing reeds verzorgd.

De allure wordt onderstreept door de riante vertrekken, 2 badkamers en 3 toiletten. De keuken kunt u naar eigen smaak zelf aanbrengen. 

Goed om te weten:
-    De woningen hebben een energieprestatie coëfficiënt van 0,0! 
-    De oplevering kan plaatsvinden vanaf 2 maanden na overdracht;
-    De prijs is vrij op naam.


Wordt dit uw villa?  Bel ons voor het maken van een afspraak. Makelaar Brigitte Wilbrink leidt u graag rond door de woning.

Planning

Nog 2 woningen beschikbaar
Projectfase
Bijna klaar voor oplevering
Start verkoop
25-3-2024
Start bouw
2023