Terug naar Nieuwbouw

Verkocht

Nieuwbouwproject

HAVENHUYS

Lisse
Nog 0 objecten beschikbaar

Project HAVENHUYS

INSCHRIJVING IS OP 31 OKTOBER 2021 GESLOTEN.

Gaat u wonen in één van de 15 prachtige koopappartementen of 3 exclusieve penthouses in het Havenhuys? Schrijf u nu in via www.havenhuyslisse.nl of kom langs bij ons kantoor.

Het Havenhuys wordt een opvallende en aantrekkelijke verschijning in Lisse, met een rijke en dynamische architectuur die zowel klassiek als eigentijds oogt. Met klassieke tuitgevels, uitgevoerd in fraai lichtkleurig metselwerk. De tuitgevel is een strakke puntgevel aan de bovenzijde eindigend in een smalle, rechthoekige hals.

De appartementen verschillen per type maar beschikken allen over onder meer een riante woonkamer met ruimte voor een open keukenopstelling, goede slaapvertrekken en een ruime badkamer. Ervaar de fraaie lichtinval door de grote raampartijen en geniet van een prettige en zonnige buitenruimte, variërend van minimaal 5 tot ruim 22 m². Kenmerkend voor het Havenhuys zijn de aantrekkelijke en onderscheidende vormgeving met fraai ontworpen appartementen en ruime penthouses. En dat op een toplocatie in het hart van Lisse, te midden van vele centrumvoorzieningen.

Met zijn karakteristieke straatjes, oude dorpsplein, meer dan 130 winkels en ruim 40 gezellige eettentjes en restaurants is Lisse erg gewild voor een culinair bezoek of een dagje shoppen. Ook is er in musea, het theater, de bioscoop en bij tal van verenigingen en evenementen altijd wat te beleven.

Planning

Nog 0 objecten beschikbaar

Beschikbare woningen