Terug naar Nieuwbouw

Verkocht

Nieuwbouwproject

Jozefpark- eengezinswoningen

Hillegom
Nog 0 objecten beschikbaar

Project Jozefpark- eengezinswoningen

Wonen in het centrum van Hillegom in een kleinschalig en duurzaam nieuwbouwplan.

Het project Jozefpark bestaat uit drie verschillende onderdelen: 8 eengezinswoningen, 12 appartementen in de voormalige Jozefschool en een appartementengebouw met 34 appartementen. Stijlvol en aangenaam wonen in een rustige en groene woonomgeving. Met alle centrumvoorzieningen op loopafstand. De woningen zijn energiezuinig, compleet afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Het parkeren is geregeld via parkeergarages onder de gebouwen.

Energiezuinig wonen

In het stijlvolle ontwerp is veel aandacht besteed aan het energieverbruik van het totale gebouw en de woningen. Door een zeer goede isolatie woont u hier met lage energielasten. Verwarmen, koken en koelen gaat via alternatieve energie- bronnen zoals zonne-energie en warmte-koudeopslag.Uw nieuwe woning is dus all- electric wat grote voordelen biedt: meer comfort tegen een lager tarief.

Woonklaar, alles voor gemak

Alle woningen die in verkoop gaan worden “woonklaar” opgeleverd. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe thuis.
Als onderdeel van de koopsom zijn een luxe keuken, complete badkamer, vloer-, wand- en plafondafwerking opgenomen. Deze kunt u naar eigen smaak uitkiezen in de showroom.

START VERKOOP;
dinsdag 11 augustus, om 11 uur ’s ochtends zullen wij starten met de verkoop. Dit zal, vanwege corona, online plaatsvinden. Op www.jozefpark-hillegom.nl vindt u vanaf dat tijdstip de verkoopprocedure, -tekeningen en -documentatie, prijslijst en inschrijfformulier. U kunt zich via de website inschrijven voor een woning.

Wilt u liever de brochure bij ons ophalen dan maken wij graag een afspraak met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0252-419049.

Planning

Nog 0 objecten beschikbaar

Beschikbare woningen