Terug naar Nieuwbouw

Nieuwbouwproject

Park Leidsemeer

Buitenkaag
Nog 16 woningen beschikbaar

Project Park Leidsemeer

De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten. Bent u toch nog geïnteresseerd dan noteren wij u graag op de reservelijst.

Moderne woningen in een landelijke omgeving.

Park Leidsemeer ligt in het hart van de Randstad. Het dorp bevindt zich in de polder en op steenworp afstand van het water van de Kaag. Geniet van rust en ruimte in een prachtige omgeving. Buitenkaag is een dorp in de Gemeente Haarlemmermeer in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Een plek tussen bruisende steden als Den Haag, Haarlem en Amsterdam.

Park Leidsemeer is een prachtige groene wijk met 16 woningen omringd door natuur en met watergenot van de Kagerplassen op steenworp afstand. Er is meer dan genoeg speelplezier voor kinderen en parkeergelegenheid voor bewoners. De woningen variëren in grootte, met tuinen op het noordoosten en zuidwesten.

Wonen in stijl. De fraaie bouwstijl van de woningen zorgt ervoor dat de wijk volledig past bij haar omgeving. De natuur is een grote inspiratiebron geweest voor het exterieur. De karakteristieke bouwstijl van Park Leidsemeer kenmerkt zich door
gevels met gevelstenen in een bruin genuanceerde kleur. De daken zijn bekleed met keramische dakpannen in de kleur Alegra. De woningen zijn allemaal voorzien van donkere robuuste kozijnen. Een bouwstijl die mooi blend in de natuurlijke omgeving.

De woningen hebben energielabel A+++, zijn geheel gasloos, optimaal geïsoleerd en voorzien van diverse energiezuinige oplossingen. Onder andere HR+++ glas, een luchtwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen* en balansventilatie zijn terug te vinden in de woningen. Met deze oplossingen kan je met een gerust hart vooruit en ben je klaar voor de toekomst.

Welke woning wordt jouw (nieuwe) thuishaven? Bekijk de Waterhoen (tussenwoning), Oeverloper (hoekwoning) en Rietgans (twee-onder-een-kap).


**Het aanbod is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen of intrekking zonder voorafgaande kennisgeving.

Planning

Nog 16 woningen beschikbaar
Start verkoop
2023-06-28
Start bouw
2024-01-01

Beschikbare woningen