Terug naar Nieuwbouw

Verkocht

Nieuwbouwproject

Residence Rusthoff

Sassenheim
Nog 0 objecten beschikbaar

Project Residence RusthoffResidence Rusthoff, Sassenheim

De naam van het appartementencomplex Residence Rusthoff zegt het al: rust. Trek u met uw partner, familie of vrienden terug in uw ruim opgezette appartement waar u optimaal kunt genieten en ontspannen. Word wakker met het geluid van fluitende vogeltjes, kijk uit op het groene park Rusthoff en haal uw warme broodjes bij de lokale bakker om de hoek. Het is allemaal mogelijk.

Direct aan de Hoofdstraat van Sassenheim wordt gewerkt aan de realisatie van Residence Rusthoff. Een luxe appartementencomplex waar u in een oase van rust en ruimte zult wonen. Op loopafstand van het complex haalt u bij de slager, de bakker en de supermarkt uw dagelijkse boodschappen.

De architectuurstijl die wordt toegepast voor het complex refereert terug aan de stijl van de Hoofdstraat. Deze komt overeen met de stijl die aan het einde van de 19e eeuw op kwam: fin de si├Ęcle. Deze stijl kenmerkt zich door de rijke versiering, veel ornamenten, ruime dakoverstekken, serres, loggia's en balkons. Bij Residence Rusthoff zijn verschillende karakteristieke elementen van deze stijl toegepast, zodat er een sfeer ontstaat die passend is bij de luxe en romantische uitstraling van het achtergelegen Park Rusthoff.

Aan de achterzijde van het appartementencomplex op de begane grond komt een verlaagde, grote parking/berging. Ieder appartement van Residence Rusthoff heeft een parkeerplaats en berging met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De 12 luxe appartementen zijn ruim opgezet en hebben een hoog afwerkingsniveau. Ook biedt van Egmond architecten de mogelijkheid om het appartement in te richten en in te delen naar geheel eigen wensen. Vrijwel iedere wens is te realiseren in de appartementen.

Ziet u zichzelf al wonen in Residence Rusthoff?

Kom bij ons op kantoor (Heereweg 231, 2161 BG, Lisse) de uitgebreide brochure, de prijslijst en de technische omschrijving ophalen.

Planning

Nog 0 objecten beschikbaar

Beschikbare woningen