Terug naar Nieuwbouw

Verkocht

Nieuwbouwproject

Residence Westeinder

Kudelstaart
Nog 0 woningen beschikbaar

Project Residence Westeinder

Welkom Thuis in Residence Westeinder in Kudelstaart! Hier is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen.

De verkoop van 5 vrijstaande villa’s en 2 twee-onder-een kap villa’s op royale kavels is gestart.

www.residence-westeinder.nl  - Op deze projectwebsite vindt u alle informatie. Er zijn nog slechts twee-onder-een-kap villa's beschikbaar. 

De villa’s zijn gelegen op een unieke locatie direct gelegen aan de Westeinderplassen waar u de Kaag & Braasem, de Drecht, de Nieuwe Meer en uiteraard Amsterdam gemakkelijk over het water kunt bereiken.

De vijf vrijstaande villa’s zijn direct gelegen aan het water en hebben allemaal een eigen aanlegsteiger en staan direct in verbinding met de Westeinderplassen.

De twee-onder-een-kap villa's zijn beide zeer royale woningen. De combinatie van een lichte steen in de gevels met de donkere elementen en de donkere belijning geven deze woning een exclusieve uitstraling. 

DE VILLA’S

Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. De vrijstaande villa’s hebben allemaal een eigen aanlegsteiger hebben direct gelegen aan open vaarwater. Alle villa’s zijn zeer royaal en varieren in grootte van circa 163 m2 tot 230 m2. Daarnaast zijn ze ontworpen met oog voor detail en door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het een echte Residence. Iedere villa is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw nieuwe droomhuis is!

LOCATIE

In Residence Westeinder woont u op een toplocatie naast Fort Kudelstaart. Het is hier prachtig wonen op een unieke locatie aan het water. U kunt hier genieten van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Aalsmeer en Uithoorn. Ook op sportief gebied biedt Kudelstaart u volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit Kudelstaart zo in het bruisende Amsterdam, Leiden of Haarlem. Kortom, Residence Westeinder is een ideale plek om heerlijk van uw thuis, ruime tuin en boot te genieten.

PRIJZEN

De twee-onder-een kap villa's zijn beschikbaar vanaf € 875.000,– V.O.N. 

De vrijstaande villa's zijn beschikbaar vanaf € 1.350.000,– V.O.N . (VERKOCHT)

 

 

Planning

Nog 0 woningen beschikbaar
Projectfase
Verkoop gestart
Start verkoop
1 september 2022

Beschikbare woningen