Terug naar Nieuwbouw

Verkocht

Nieuwbouwproject

Sancta Maria, Herenhuizen

Noordwijk
Nog 0 objecten beschikbaar

Project Sancta Maria, Herenhuizen

Schitterend wonen op uw eigen landgoed

BREDE LANEN, SIERLIJKE OUDE BOMEN, PRACHTIGE HISTORISCHE GEBOUWEN EN EEN FRAAI AANGELEGDE PARKZONE.

Ontdek Sancta Maria.

Landgoed Sancta Maria is zonder twijfel een van de mooiste locaties van de Duin- en Bollenstreek. Hier geniet u elke dag weer van alles wat de omgeving te bieden heeft. Sancta Maria ligt namelijk op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout met het strand en de zee op fietsafstand.

Vroeger was hier een zorginstelling gevestigd in een groene oase van rust. Deze locatie wordt nu herontwikkeld tot een wel heel bijzonder woongebied met ongekende allure. Gelukkig zijn de gebouwen met cultuurhistorische betekenis goed bewaard gebleven. De rijke bomenvariatie op het landgoed heeft samen met de historische gebouwen gediend als inspiratiebron voor het stedenbouwkundig plan waarin ruimte is gemaakt voor een zeer gevarieerd en exclusief woningaanbod. In het hart van het landgoed vindt u het Hoofdgebouw (paviljoen Sturmia) en de kapel met daaromheen de paviljoens Paulus, Bernadette, Liduina, Anna en Theresia. In ieder paviljoen komen imposante herenhuizen. De buitengevels worden volledig gerenoveerd. Binnen heeft u het voor het zeggen om uw woondroom te realiseren.

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of krijsende trams maar enkel natuur.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk bezoek. Neem contact met ons op!

Planning

Nog 0 objecten beschikbaar

Beschikbare woningen