Sancta Maria St. Vincentius parkapp. 40 0 ong

2204 CA ,  Noordwijk

€ 700.000 V.O.N.

Terug

Onder optie

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 114 m2
Inhoud 400 m3
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2021
Indeling
Kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers 1 badkamers
Woonlagen 1 woonlagen
Energie
Energielabel A
Isolatie Volledig geïsoleerd

Omschrijving

Sancta Maria, Noordwijk Parkappartement St. Vincentius bouwnummer 40

In het hart van Landgoed Sancta Maria, te midden van de prachtige natuur op de tweede verdieping van het fraaie appartementencomplex St. Vincentius gelegen ligt dit mooie appartement van circa 114 m².

Bouwjaar 2021, woonoppervlakte 114m², balkon 17m²

Indeling appartement; Via de lange hal komt u in de prachtig, lichte living, die door de grote raampartijen nog groter oogt. De keuken is deels af te scheiden. Ook een open keuken met bijvoorbeeld een eiland is mogelijk. Wij laten de keuze aan u.

Op het balkon bent op een mooie dag verzekerd van een plekje in de zon.
Ga zitten en geniet van alles wat u ziet. Het kan zomaar zijn dat u een hert of mooie vogel spot tussen het groen van het park.

Dit appartement heeft standaard drie slaapkamers en een handige berging waar ook ruimte is voor een wasmachine en -droger. De badkamer heeft een ligbad, een dubbele wastafel en een inloopdouche.
De indeling is puur ter inspiratie.

Voor maatgeving en indeling verwijzen we u graag naar de verkooptekeningen. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk om tot een optimale indeling te komen.

Door de ingetogen kleurstelling en kleinschalige opzet, met niet meer dan 4 woonlagen en in totaal 11 appartementen, gaat het complex mooi op in de omringende natuur.

Heeft u interesse in dit fraaie appartement dan nodigen wij u graag uit om u in te schrijven via de website van landgoed- sanctamaria.nl om daar uw eigen persoonlijke (mijn-eigen-huis) account aan te maken.


Koopsom € 700.000 v.o.n.

Interesse?

Stel hier uw vraag of geef uw voorkeursdata aan voor een bezichtigingsafspraak.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in