Sancta Maria St. Vincentius parkapp. 42 0 ong

2204 CA ,  Noordwijk

€ 745.000 V.O.N.

Terug

Verkocht

Onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 123 m2
Inhoud 400 m3
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2021
Indeling
Kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 1 woonlagen
Energie
Energielabel A

Omschrijving

Sancta Maria, Noordwijk Parkappartement St. Vincentius bouwnummer 42

In het hart van Landgoed Sancta Maria, te midden van de prachtige natuur op de 2e verdieping van het fraaie appartementencomplex St. Vincentius gelegen ligt dit mooie appartement van 123m². Door de ingetogen kleurstelling en kleinschalige opzet, met niet meer dan 4 woonlagen en in totaal 11 appartementen, gaat het complex mooi op in de omringende natuur.

Bouwjaar 2021, woonoppervlakte 123m², balkon 22m² inhoud 400m?.

Dit ruime appartement ligt op de 2e verdieping. Het heerlijke terras bestrijkt de volledige breedte van de gezellige living met open woonkeuken. Door de volledige glazen hoekpui geniet u ook als u op de bank zit van het zicht op de parkzone van het landgoed.
Twee van de drie slaapkamers hebben toegang tot een klein zeembalkon, waardoor u de deuren lekker open kunt zetten. En heeft u al gezien dat er een praktische berging is waar u de wasmachine en droger kwijt kunt?
Luxe leven in een huis waar ook de praktische zaken goed geregeld zijn. Dan wordt wonen puur genieten! Door de afmeting van dit appartement zijn er meerdere indelingen mogelijk.

Zo is het ook mogelijk een van de slaapkamers bij de woonkamer te betrekken waardoor de keuken wordt verplaatst. Hierdoor ontstaat een grotere woon-/eetkamer. Wij laten u daarin vrij, zodat u straks leeft in een huis dat volledig past bij uw leefstijl.

De indeling is puur ter inspiratie. Voor maatgeving en indeling verwijzen we u graag naar de verkooptekeningen. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk om tot een optimale indeling te komen.

Heeft u interesse in dit fraaie appartement dan nodigen wij u graag uit om u in te schrijven via de website van landgoed- sanctamaria.nl om daar uw eigen persoonlijke (mijn-eigen-huis) account aan te maken.

Koopsom € 745.000 v.o.n.

Interesse?

Heeft u interesse in een soortgelijke woning of wilt u zelf uw woning verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in