Partners

Middels certificering en aansluiting bij diverse brancheorganisaties kunnen wij u de voordelen bieden van landelijke publicatie van uw woning, specialistische kennis van de aankoop en verkoop van exclusieve woningen en deskundige taxatie waarmee de aanvraag van uw hypotheek optimaal is onderbouwd.

NVM

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hiermee verzekeren wij u onze up to date kennis van het vak en de markt en krijgt uw woning voorrang op funda.nl, de grootste website voor huizenzoekers.

NVM

Qualis

Het Qualis-label staat voor NVM makelaars met ervaring, een uitstekende reputatie en een brede expertise in het hogere marktsegment. We maken gebruik van gezamenlijke marketing, zoals publicatie in Qualis Magazine en Qualis Gallery. Zo wordt uw exclusieve woning landelijk en onder de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht.

Qualis

Baerz & Co

Binnen Baerz & Co werkt een geselecteerde groep van prestigieuze Nederlandse woningmakelaars intensief voor u samen. Daarmee bieden zij u een uniek landelijk kwaliteitsnetwerk. Uw huis verschijnt in Nederland niet alleen op Funda en onze website, maar is ook vindbaar via tientallen websites van onze aangesloten makelaarspartners, de portal van baerz.com en vele online mediakanalen.

Via de portal baerz.com zijn wij rechtstreeks online verbonden met diverse luxury home portals. Waaronder het vermaarde luxuryrealestate.com, rightmove.co.uk en luxuryestate.com. Dit stelt ons in staat om exclusieve woningen aan te bieden onder een wereldwijd vermogend koperspubliek.

 

Baerz & Co

Garantiemakelaars

Garantiemakelaars garandeert transparante en servicegerichte dienstverlening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan achteraf. Garantiemakelaars zijn sterk lokaal verankerd en door onze specifieke aanpak is de gemiddelde verkoopopbrengst opmerkelijk hoger dan bij niet aangesloten kantoren.

Garantiemakelaars

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) staat voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door het NWWI is goedgekeurd.

NWWI

VastgoedCert

In 2004 is de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

RICS

RICS is een toonaangevend wereldwijd keurmerk voor vastgoedprofessionals. RICS bevordert, in het algemeen belang, het integer en professioneel handelen van haar leden door middel van normen voor opleidingen, beroepsuitoefening en gedragscodes, die worden gehandhaafd door onafhankelijk tuchtrecht. 

Nationaal Monumentenportaal NMp

Op 6 december 2018 is het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) gelanceerd. Het NMp is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo). Met het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) zet de NMo in op het online toegankelijk maken van monumenten voor het publiek. Het NMp brengt monumentenaanbod en vraag samen op 1 plek. Het is de plek waar iedereen, altijd terecht kan voor het vinden van:
 

  • Monumenten die te koop of te huur zijn
  • Overnachtings-, en evenementenlocaties in monumenten
  • Activiteiten in en rondom monumenten en
  • Praktische tips voor eigenaren

Wilbrink & van der Vlugt Makelaars is door de NMo geselecteerd als uw NMo-Monumentenmakelaar.

 

Nationaal Monumentenportaal