Partners

Middels certificering en aansluiting bij diverse brancheorganisaties kunnen wij je de voordelen bieden van landelijke publicatie van je woning, specialistische kennis van de aankoop en verkoop van exclusieve woningen en deskundige taxatie waarmee de aanvraag van de hypotheek optimaal is onderbouwd.

NVM

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hiermee verzekeren wij je onze up to date kennis van het vak en de markt en krijgt jouw woning voorrang op funda.nl, de grootste website voor huizenzoekers.

NVM

Qualis

Het Qualis-label staat voor NVM makelaars met ervaring, een uitstekende reputatie en een brede expertise in het hogere marktsegment. We maken gebruik van gezamenlijke marketing, zoals publicatie in Qualis Magazine en Qualis Gallery. Zo wordt jouw exclusieve woning landelijk en onder de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht.

Qualis

Baerz & Co

Binnen Baerz & Co werkt een geselecteerde groep van prestigieuze Nederlandse woningmakelaars intensief voor je samen. Daarmee bieden wij je een uniek landelijk kwaliteitsnetwerk. Via de portal baerz.com zijn wij rechtstreeks online verbonden met diverse luxury home portals. Waaronder het vermaarde luxuryrealestate.com, rightmove.co.uk en luxuryestate.com. Dit stelt ons in staat om exclusieve woningen aan te bieden onder een wereldwijd vermogend koperspubliek.

 

Baerz & Co

Garantiemakelaars

Garantiemakelaars garandeert transparante en servicegerichte dienstverlening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Garantiemakelaars zijn sterk lokaal verankerd en door onze specifieke aanpak is de gemiddelde verkoopopbrengst opmerkelijk hoger dan bij niet aangesloten kantoren.

Garantiemakelaars

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) staat voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door het NWWI is goedgekeurd.

NWWI

VastgoedCert

In 2004 is de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

RICS

RICS is een toonaangevend wereldwijd keurmerk voor vastgoedprofessionals. RICS bevordert, in het algemeen belang, het integer en professioneel handelen van haar leden door middel van normen voor opleidingen, beroepsuitoefening en gedragscodes, die worden gehandhaafd door onafhankelijk tuchtrecht. 

Nationaal Monumentenportaal

Wilbrink & van der Vlugt Makelaars is door de Nationale Monumentenorganisatie geselecteerd als Monumentenmakelaar. We hebben de expertise in huis om optimaal te kunnen adviseren bij de aan- of verkoop van een monument en zijn aangesloten op het Nationaal Monumenten Portaal (NMp). Het portaal brengt monumentenaanbod en vraag samen op 1 plek. Hier vind je o.a. monumenten die te koop of te huur zijn en praktische tips voor monumenten eigenaren. 

 

Nationaal Monumentenportaal