Appartementen ong (Bouwnr. 2)

2182 KG ,  Hillegom

€ 385.000 V.O.N.

Terug

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 73 m2
Inhoud 385 m3
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2023
Indeling
Badkamers 1 badkamers, 1 aparte toiletten
Woonlagen 1 woonlagen
Energie
Energielabel A
Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water Centrale voorziening

Omschrijving

12 Koopappartementen met buitenruimten en een parkeerplaats.

De voormalige Jozefschool met 12 leslokalen is teruggebracht in haar oorspronkelijke staat. De aanbouwen zijn verwijderd en op het voormalige schoolplein en de gymnastiekzaal zijn door Renward 8 eengezinswoningen en 12 appartementen ontwikkeld. Bovendien is ten behoeve van die 20 nieuwe woningen gedeeltelijk onder de eengezinswoningen een halfverdiepte stallingsgarage gerealiseerd waarin het parkeren voor deze nieuwe woningen is geregeld. Het parkeren voor de eengezinswoningen is direct gekoppeld aan die woningen en de 12 appartementen hebben een eigen parkeerplaats in deze garage. Makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

Alle appartementen in de voormalige Jozefschool zijn bij oplevering volledig ingericht met een keuken, badkamer, tegelwerk, sanitair, afgewerkte wanden, vloeren en plafonds. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe appartement.

Wat betekent woonklaar:
• Het appartement is voorzien van een keuken inclusief inbouwapparatuur, vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, 5-pits inductiekookplaat en recirculatie afzuigkap. Het aanrechtblad is van composiet.
• De binnenwanden en de plafonds worden dekkend gesausd of voorzien van spuitwerk. De vloeren zijn afgewerkt met fraai pvc en vloerverwarming.
• In de appartementen worden stompe deuren en houten kozijnen zonder bovenlicht geplaatst.
• Wandtegelwerk met afmeting van 30x60cm in glanzend wit of mat wit.
• In de badkamer wordt tot het plafond getegeld en het toilet wordt tot minimaal 1200cm hoog getegeld, sauswerk en/of spuitwerk vanaf minimaal 1200cm tot plafond.
• De vloeren van de badkamer en het toilet worden voorzien van vloertegels (60x60cm).
• De badkamer en het toilet zijn voorzien van tijdloos sanitair en kranen.
• Het appartement is aangesloten op een warmtepomp die de woning verwarmt en ook kan verkoelen. De woning is all-electric. Ook het warmtapwater wordt middels deze warmtepomp geregeld. Warmte, koude en warmtapwater worden geleverd door Homeward Energy BV en u sluit een leveringsovereenkomst met Voltgoed. Tevens dient u zelf een contract voor de levering van water met Dunea en uw leverancier voor electra te sluiten.

Technische omschrijving:
• De grootte van de begane grond appartementen varieert van ca. 60 m2 tot ca. 80 m2 en beschikken over 2 of 3 kamers.
• De begane grond appartementen hebben een eigen entree via een voordeur aan de Brouwerlaan. De 6 appartementen hebben hun toegang op de kopse kanten van de herontwikkelde Jozefschool. De oorspronkelijke hoogte van de klaslokalen is bij de herontwikkeling naar appartementen in stand gebleven waardoor u veel ruimte en licht in uw appartement zult ervaren.
• Tuinen en balkons zijn op het zuiden georiënteerd. De tuinen hebben een grootte die varieert van ca. 30 m2 tot ca. 55 m2.
• Met een knipoog naar de Jozefschool is de tuinmuur met het stalen toegangshek tot de school en het schoolplein in ere hersteld.
• Vanuit die privéruimte is er toegang tot het Jozefpark en de winkels, restaurants en overige centrumvoorzieningen “om de hoek”.
• Voor de begane grond appartementen is op eigen terrein ruimte voor het plaatsen van fietsen. Direct achter de toegangspoort is een ruimte gereserveerd voor het plaatsen van fietsen voor de appartementen gelegen op de 1e verdieping.

Interesse?

Heeft u interesse in een soortgelijke woning of wilt u zelf uw woning verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in