Haarlemmerstraatweg 24

2343 LB ,  Oegstgeest

€ 1.375.000 V.O.N.

Terug

Kenmerken

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 203 m2
Perceeloppervlakte 911 m2
Inhoud 888 m3
Bouw
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Indeling
Kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
Badkamers 1 badkamers
Woonlagen 3 woonlagen
Energie
Isolatie Volledig geïsoleerd
Warm water C.v.-ketel, elektrische boiler eigendom

Omschrijving

Eilandvilla Bouwnummer 1

De twee fraaie villa's die zijn ontworpen voor de locatie Haarlemmerstraatweg zijn uniek te noemen. Direct nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag. Direct nabij de Kagerplassen en ook de kust is op slechts 15 minuten bereikbaar. De Villa's worden gebouwd op een soort eilandje met een eigen ontsluiting op de Haarlemmerstraatweg.

De villa's hebben een inhoud van ca. 800m3 en een woonoppervlakte van ca. 200m2. De kavel bedraagt ca 900m2 (eigen grond en water). Een villaplan met allure!

U hebt de mogelijkheid om de villa naar uw eigen wensen en behoeften samen te stellen met vele keuzemogelijkheden, o.a. de kleur van de gevelsteen. De kenmerkende verschillen tussen de woningen zit hem in de architectuur, kapvorm, kleurstelling gevelbeeld en plattegronden. Aan u de keuze hoe u uw villa uitgevoerd wilt zien, zodat u uw eigen woning echt uw thuis kunt noemen.

Wij kunnen u, in overleg met aannemingsbedrijf Kuin, voorlichten omtrent de mogelijkheden. Standaard worden de woningen echter al op niveau uitgevoerd. We noemen onder andere de hardhouten kozijnen en ramen met HR ++ beglazing, zinken hemelwaterafvoeren en goten, vloerverwarming op de begane grond en in de badkamers. Ook worden hardhouten binnendeurkozijnen met luxe opdekdeuren toegepast.

Vanaf heden kunt u bij ons op kantoor (Heereweg 231 te Lisse) de complete brochure ophalen en maken wij graag een afspraak om u alles over de mogelijkheden te vertellen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. 

Interesse?

Stel hier uw vraag of geef uw voorkeursdata aan voor een bezichtigingsafspraak.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in