Boost jouw sportclub!

Meer over onze diensten

Overweeg je je woning te verkopen? Neem contact op voor een oriënterend gesprek over de beste verkoopstrategie van jouw woning. Wanneer we jouw woning mogen verkopen, doneren wij mede namens jou €250,- aan de sportclub van jouw keuze.

Al ruim 31 jaar zijn wij trotse sponsor van diverse sportclubs in de regio en wat hebben we de sport en de gezelligheid op en rondom het sportveld gemist het laatste jaar. Met de actie ‘Met elkaar’ willen wij de verenigingen een steuntje in de rug geven.

 

Lees hier de actievoorwaarden

Laten we kennismaken!

Als je je woning gaat verkopen, wil je de beste verkoopkansen, een persoonlijke klik met de makelaar en iemand die jouw woonplaats en buurt goed kent. Geen woning is hetzelfde, daarom maken wij samen een verkoopplan op maat. Op een deskundige en persoonlijke manier leiden wij je door alle zaken die komen kijken bij de verkoop van je woning. Of het gaat om een nieuwbouwwoning, een appartement, eengezinswoning of een riante villa, wij kennen de markt als geen ander. Onze regio is populair en kopers komen lang niet altijd meer uit de eigen woonplaats. Ons grote werkgebied en uitgebreide netwerk zorgen dat alle verkoopkansen worden benut.

Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek over de beste verkoopstrategie van jouw woning.

* Vul in ieder geval of een e-mailadres of een telefoonnummer in